Calendar Zboruri Noi in Romania si in Lume

Calendar zboruri noi. Informatii despre noile zboruri anuntate in lumea aviatiei comerciale. Vezi calendarul zborurilor si planifica-ti calatoriile.

apr.
2
mar
București – Memmingen cu Wizz Air, din 2 aprilie 2019 @ Aeroport Bucuresti
București - Memmingen cu Wizz Air, din 2 aprilie 2019 @ Aeroport Bucuresti | Otopeni | Județul Ilfov | România

Zilele trecute, în cadrul unei conferințe de presă, Wizz Air a anunțat 2 rute noi cu plecare din București. Una este București – Castellon, iar a doua este București – Memmingen. Cea din urma va fi inaugurată pe 2 aprilie 2019.

Noile rute Wizz Air vin la pachet cu alocarea unui avion A321 bazei de la București. Totodată, transportatorul low-cost a anunțat și creșteri de frecvențe pe mai multe rute existente.

București – Memmingen cu Wizz Air

Revenind la București – Memmingen / München Vest (FMM), aceasta va fi onorată cu 3 zboruri săptămânale, în zilele de marți, joi, sâmbătă, conform orarului:

W6 3099 București 06:15 – 07:30 Memmingen
W6 3100 Memmingen 08:05 – 11:20 București

În opinia unor cititori, această rută trebuia lansată de multă vreme. Însă niciodată nu e prea târziu. Cu toate acestea, Wizz Air este criticată pentru că în toamna acestui an a decis să suspende sau să închidă mai multe rute cu plecare din București, inclusiv București – Cluj și București – Budapesta.

Memmingen este un oraș din regiunea administrativă Schwaben, landul Bavaria, Germania. Memmingen este oraș care nu este administrativ inclus într-un district rural. El are statut de district urban, fiind deci un oraș-district (în germană kreisfreie Stadt).

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Translate »