Calendar Zboruri Noi in Romania si in Lume

Calendar zboruri noi. Informatii despre noile zboruri anuntate in lumea aviatiei comerciale. Vezi calendarul zborurilor si planifica-ti calatoriile.

iun.
19
lun
Craiova – Tel Aviv cu Wizz Air, din 19 iunie 2017 @ Craiova
Craiova - Tel Aviv cu Wizz Air, din 19 iunie 2017 @ Craiova

Wizz Air anunță astăzi o nouă rută din Craiova. Începând din 19 iunie 2017, va opera două zboruri săptămânale (luni și vineri) spre capitala însorită a Israelului, Tel Aviv.

Odată cu noile curse cu tarife reduse, va crește și frecvența zborurilor spre Tel Aviv din București, la şase/săptămână, începând cu luna iunie și zilnic din septembrie.

Orarul zborurilor Craiova – Tel Aviv cu Wizz Air!

Craiova 06:15 – 08:55 Tel Aviv
Tel Aviv 09:45 – 12:35 Craiova

Pasagerii WIZZ, care plănuiesc să-și petreacă vacanța în această destinație specială, își pot rezerva biletele pe wizzair.com de la doar 179 RON / segment.

Tel Aviv, un oraș cosmopolit, modern și vibrant, este o destinație ideală de vacanță pe tot parcursul anului. Beneficiază de o plajă primitoare, unde cafeaua și inovațiile culinare sunt embleme locale. Cu o istorie fascinantă, orașul îi va surprinde pe vizitatori cu galerii de artă contemporane, lounge-uri șic, buticuri artizanale și plaje călduroase.

dec.
15
sâm
Craiova – Bruxelles Charleroi cu Wizz Air, din 15 decembrie 2018 @ Aeroport Craiova
Craiova - Bruxelles Charleroi cu Wizz Air, din 15 decembrie 2018 @ Aeroport Craiova | Craiova | Județul Dolj | România

Wizz Air anunță lansarea rutei Craiova – Bruxelles Charleroi, în Belgia. Noua cursă va fi operată de două ori pe săptămână, marțea și sâmbăta, începând cu data de 15 decembrie.

Clienții care doresc să exploreze frumoasele atracții turistice din Belgia și să se bucure de stilul de viață activ pot rezerva locuri de astăzi pe wizzair.com, cu prețuri începând de la 69 lei/segment.

Orarul rutei Craiova – Bruxelles Charleroi cu Wizz Air

W6 3831 Craiova 18:50 – 20:35 Brussels Charleroi
W6 3832 Brussels Charleroi 21:05 – 00:40 Craiova

NOUA RUTĂ WIZZ AIR CRAIOVA – BRUXELLES CHARLEROI: 

RutaZile de operareÎncepând dinTarife de la**
Craiova – Charleroimarți, sâmbătă15 decembrie 201869 RON
Chinese (Traditional)EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanishTurkish