Calendar Zboruri Noi in Romania si in Lume

Calendar zboruri noi. Informatii despre noile zboruri anuntate in lumea aviatiei comerciale. Vezi calendarul zborurilor si planifica-ti calatoriile.

iun.
14
joi
Suceava – Madrid cu CobrexTrans, din 14 iunie 2018 @ Aeroport Suceava
Suceava - Madrid cu CobrexTrans, din 14 iunie 2018 @ Aeroport Suceava | Județul Suceava | România

O rută foarte mult dorită de suceveni este Suceava – Madrid. Din 14 iunie 2018, CobrexTrans îndeplinește această dorință prin lansarea acestei rute. Avem cititori dornici de a zbura pe de la Madrid la Suceava și chiar și-au luat bilete.

Suceava – Madrid cu CobrexTrans

Conform site-ului CobrexTrans, tarifele pornesc de la 100€/segment. CobrexTrans promite servicii complete la bord și la sol.

Vor fi operate 2 zboruri săptămânale, în zilele de luni și joi, conform orarului:

CBX403 Suceava 07:55 – 11:05 Madrid
CBX104 Madrid 12:05 – 16:55 Suceava

Analizând acest orar, am observat că zborurile sunt operate în W cu cele de pe ruta București – Suceava. Cu alte cuvinte, aeronava e bazată la București și zboara București – Suceava – Madrid – Suceava – București.

CobrexTrans va opera aceste zboruri cu aeronava Boeing 737-300 (YR-CBK). Am aflat că este un avion cu vâsta de 26.2 ani, configurat într-o clasă cu 148 de locuri, iar propulsia este asigurată de 2 motoare CFM56-3.

Avionul a debutat în 1992 alături de TAP Air Portugal, ajungând ulterior în flotele companiilor aeriene Sterling European, Aeris, Aurela și Kyrgyzstan Aircompany.

Suceava – București cu CobrexTrans, din 14 iunie 2018 @ Aeroport Suceava
Suceava - București cu CobrexTrans, din 14 iunie 2018 @ Aeroport Suceava | Județul Suceava | România

CobrexTrans, noul transportator aerian românesc, a anunțat mai multe rute cu plecare din Suceava. Una dintre acestea va fi Suceava – București, o rută internă cu mult potențial, dar la concurență cu TAROM.

Suceava – București cu CobrexTrans

Ruta va fi operată în zilele de luni și joi, conform orar:

CBX101 București 06:30 – 07:25 Suceava
CBX402 Suceava 17:25 – 18:20 București

Din informațiile pe care le avem, tarifele pornesc de la 45€/segment. În acest preț, CobrexTrans promite servicii complete.

Despre CobrexTrans nu prea știm multe, doar faptul că deține un avion Boeing 737-300 (YR-CBK), despre care v-am scris și în 2016. Cobrex Trans Helicopter Flight & Service este o firmă din Brașov, care are ca domeniu principal de activitate elicopterele. Aceasta s-a asociat cu Daily Group din Suceava, cunoscută în mare parte pentru automatele de cafea Daily Caffe, luând naștere Cobrex Trans.

Până în prezent, aeronava Boeing 737-300 a fost folosită pe zboruri charter. Însă din vara acestui an, CobrexTrans intenționează să schimbe macazul pe zborurile comerciale regulate. Informațiile din piață spun că noul transportator aerian este pe punctul de a mai cumpăra un avion pentru a face față noilor rute anunțate de la Suceava.

Chinese (Traditional)EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanishTurkish