fbpx Abu Dhabi - Tel Aviv cu Wizz Air Abu Dhabi, din 12 februarie

Abu Dhabi – Tel Aviv cu Wizz Air Abu Dhabi, din 12 februarie

0 133
Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul intarziat sau anulat. Poti avea dreptul pana la 600€.

Wizz Air Abu Dhabi, noua companie aeriană națională din Emiratele Arabe Unite, și-a anunțat cea mai nouă destinație din Abu Dhabi, către Tel Aviv, Israel.

Conexiunea dintre Abu Dhabi și capitala Israelului va crea noi oportunități pentru călători și va diversifica și mai mult sectorul turistic din Abu Dhabi. Biletele sunt deja în vânzare pe wizzair.com și aplicația pentru mobil a companiei aeriene, acum disponibilă și în limba arabă, cu tarife începând de la 89 AED*.

Noua rută anunțatăt de Wizz Air Abu Dhabi, Abu Dhabi – Tel Aviv, va fi onorată cu 4 zboruri săptămânale, în zilele de luni, miercuri, vineri și duminică, până la finalul lunii februarie. De la 1 martie, va fi operat un zbor zilnic pe această rută.

5W 7085 Abu Dhabi 07:10 – 09:10 Tel-Aviv
5W 7086 Tel-Aviv 10:10 – 15:15 Abu Dhabi

Anunțul a fost făcut cu puțin timp înainte de zborul său inaugural pe ruta Abu Dhabi – Atena, ce va fi operat pe 15 ianuarie 2021.

Wizz Air Abu Dhabi, un joint venture înființat între ADQ și Wizz Air Holdings plc, a anunțat inițial o rețea de rute care include Atena, Salonic, Alexandria, Kutaisi, Larnaca, Odesa și Erevan. Alte destinații vor fi lansate în următoarele luni.

Cu o flotă compusă din patru avioane Airbus A321neo noi, compania aeriană va avea cea mai mică amprentă de mediu în rândul concurenților săi din regiune.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.