Zurich-Singapore cu SWISS din 12 mai 2013

2 151
avion+cazare litoral Romania

Swiss International Air Lines (SWISS) va include Singapore în rețeaua sa de rute începând cu 12 mai 2013. Noua destinație pentru curse pe distanțe lungi și, totodată, unul dintre principalele hub-uri de business din Asia, va primi zboruri zilnice dinspre Zurich efectuate cu aeronave A340.

swiss airbus a340

Singapore este unui dintre principalele hub-uri economice din Asia. Orașul-stat nu este numai un centru financiar și comercial global, ci și sediul unor companii din industrii precum cea manufacturieră, a tehnologiilor avansate, biotehnologie și industria farmaceutică. De asemenea, Singapore se numără printre destinațiile preferate ale turiștilor, fiind o locație finală ideală sau o escală către destinații de vacanță precum Australia, Noua Zeelandă și Asia de Sud-Est. În plus, în ceea ce privește segmentul transporturilor de mărfuri, noile servicii non-stop pe ruta Zurich-Singapore oferă posibilități și potențial considerabile.

Pensiunea Iara

Top 10 atracţii în Singapore!

Pentru zborurile efectuate pe noua rută, SWISS va aloca aeronave A340-300 cu capacitatea de 219 locuri. Noile zboruri marchează reintegrarea orașului-stat în rețeaua SWISS: Singapore a făcut parte din lista destinațiilor de la fondarea companiei până în primăvara anului 2009, ruta anterioară trecând prin Bangkok.

Program de zbor:
Zurich – Singapore LX 178 22:45 – 17:10 (a doua zi)
Singapore – Zurich LX 179 23:10 – 06:10 (a doua zi)

hotel unirea

Pentru cei ce doresc să călătorească din Bucureşti spre Singapore via Zurich, am făcut o simulare şi am ajuns la un tarif de 776 EUR cu toate taxele, dus-întors. Partea frumoasă e că escalele au cam 5 ore, timp în care vă puteţi bucura de o scurtă plimbare prin Zurich.

bucuresti-singapore-swiss

La Lufthansa am găsit la 828 EUR pentru aceeaşi perioadă. La Air France-KLM am găsit la preţul de 674 EUR, via Amsterdam la dus şi via Paris la retur. La British Airways am găsit la preţul de 880 EUR via Londra.

S-ar putea sa-ti placa si

2 Comentarii

  1. SWISS a incheiat un acord pentru sase Boeing 777-300ER | Airlines Travel

    […] Swiss International Air Lines (SWISS) doreşte să-şi întinerească flota de aeronave lung-curier. Boeing 777-300ER este un superb avion cu două motoare, care poate transporta până la 386 de pasageri pe o distanţă maximă de 14 490 km. SWISS zboară spre 69 de destinaţii din 37 de ţări, operând o flotă formată din 90 de aeronave. Recent au anunţat deschiderea rutei Zurich-Singapore din 12 mai 2013. […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
Noua Germanwings şi planurile de viitor

În cadrul conferinţei din 19 februarie, oficialii Lufthansa Group au prezentat "Noua Germanwings", operatorul low-cost al grupului. Brandul Germanwings a...

Închide