Zboruri zilnice pe ruta Varşovia – Chişinău, din 28 martie 2016

0 129

La începutul acestui an, LOT Polish Airlines a inaugurat ruta Varşovia – Chişinău. La mai puţin de 3 luni, LOT anunţă că va creşte frecvenţa zborurilor până la 7 pe săptămână, un zbor pe zi.

LOT-Bombardier-Q400

Din 28 martie 2016, LOT va zbura zilnic pe ruta Varşovia – Chişinău şi va folosi în continuare aeronave de tipul Bombardier Q400.

Circuite exotice

Din 28 martie 2016, orarul zborurilor Varşovia – Chişinău va fi următorul:

Varşovia 11:15 – 14:05 Chişinău luni, miercuri, vineri și duminică
Varşovia 14:30 – 17:20 Chişinău marţi, joi, sâmbătă

Chişinău 14:40 – 15:05 Varşovia luni, miercuri, vineri și duminică
Chişinău 17:55 – 18:50 Varşovia marţi, joi, sâmbătă

Orarul LOT facilitează accesul pasagerilor la zboruri europene şi transatlantice via Varşovia, către: Copenhaga, Bruxelles, Londra, Amsterdam, Geneva, Dusseldorf, Hamburg, Toronto, New York sau Chicago. Totodată, LOT oferă o conexiune foarte bună şi spre destinaţiile din Polonia, ca: Gdansk, Cracovia, Szczecin, Poznan, Wroclaw.

Până la sfârșitul lunii martie, LOT va crește, de asemenea, frecvenţa zborurilor pe mai multe rute sezoniere. Pe lângă ruta Varşovia – Chişinău, LOT a lansat mai multe rute interesante, cum ar fi: Barcelona, ​​Atena, Harkov, Luxemburg, Ljubljana, Dusseldorf, Zurich, Zagreb, Erevan, și Belgrad.

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
Amsterdam
[Oferta TAROM] Bucureşti – Amsterdam la 116 EURO (zboruri dus-întors)

TAROM mai punctează o promoţie de primăvară şi prelungeşte oferta la Bucureşti - Amsterdam. Tarifele pornesc de la 116 EURO...

Închide