Zboruri Wizz Air întârziate la Sibiu

0 425

În decursul acestei zile, oficialii Aeroportului Internațional Sibiu ne-au anunțat de zboruri Wizz Air întârziate. Sunt întârzieri generate în cascadă, care au apărut de la primul zbor spre Dortmund.

Zboruri Wizz Air

Aeronava Wizz AIr, care efectuează zborul spre Nurnberg (W6376), a decolat la ora 15:59, după o întârziere de peste 3 ore. Ora inițială era 12:50!

Circuite exotice

Operarea zborurilor de la Sibiu se face cu o singură aeronavă, iar întârzierea survenită la primul zbor, spre Dortmund, va fi perpetuată la următoarele zboruri programate, până la încheierea ciclului din această zi.

Din acest motiv, întârzierea anunţată se va regăsi de asemenea la zborul de întoarcere de la Nurnberg W63768 (programat iniţial la 17:15, dar care va sosi după ora 19:30) şi la zborul W63771 spre Londra (programat iniţial la 18:00, dar care va pleca după sosirea de la Nurnberg şi îmbarcarea pasagerilor, respectiv deservirea aeronavei), implicit la zborul W63772, de întoarcere de la Londra (programat iniţial la ora 00:45).

Din cauza condițiilor meteo actuale, aeronavele necesită degivrare la decolare, proces care poate duce la întârziere/zbor de 30 de minute, ocazional chiar 60 de minute. Siguranța pasagerilor este pe primul loc. Vă sfătuim să aveți răbdare și să vă informați constant cu privire la zboruri!

Zboruri liniștite!

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
Boeing-787-Dreamliner-Qatar-Airways-Bucuresti
Festivalul Cǎlǎtoriilor Qatar Airways 2017: reduceri de pânǎ la 35%

Începutul de an vine cu multe reduceri la bilete de avion. Qatar Airways a lansat ”Festivalul Călătoriilor” cu reduceri de...

Închide