Zborul inaugural: SIBIU - KOLN cu Blue Air

Zborul inaugural: SIBIU - KOLN cu Blue Air

Zborul inaugural: SIBIU – KOLN cu Blue Air

Oferta Vila Camelia

Din 28 martie 2016, Blue Air a început operarea zborurilor pe ruta SIBIU – KOLN. În dinamica dezvoltării Aeroportului Internaţional SIBIU, introducerea unei noi destinații vine ca o urmare firească a nevoilor comunităţii locale. Aeroportul va continua să se implice în activități esențiale viabile concentrate pe satisfacerea nevoilor de transport aerian din regiune în vederea introducerii de destinaţii ce satisfac nevoile comunitaţii: turism, trafic etnic şi mediu de afaceri.

sibiu-koln-blue-air

Gheorghe Răcaru, Director General Blue Air a declarat: “Suntem extrem de mândri să fim prima şi singura companie aeriană care oferă zboruri directe între Sibu şi Köln, al patrulea oraş ca mărime din Germania, fiind renumit pentru industria constructoare de automobile. Cele două zboruri săptămânale vor avea un aport important la dezvoltarea turismului şi susţinerea economiei din regiunea Sibiului. Această rută subliniează dorinţa noastră de a ne extinde prezenţa în Germania, unde momentan operam pe patru aeroporturi.”

sibiu-koln-blue-air

Zborul spre/dinspre KÖLN/BONN va fi operat cu o aeronavă BOEING 737, de două ori pe săptămână după următorul orar:

ZILE DE OPERARE ORAR
Luni, Vineri Plecare din KÖLN (Bonn) la 09:35 → Sosire la SIBIU la 13:00
Plecare din SIBIU la 13:40 → Sosire la  KÖLN (Bonn) la 15:10

Sharing is caring!

Daca vrei sa afli primul despre cele mai bune tarife la biletele de avion sau sa fii la zi cu noutatile din aviatie, aboneaza-te prin RSS si urmareste AirlinesTravel.ro pe Facebook si pe Twitter!
Etichete:, ,

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Citește articolul precedent:
iasi-barcelona-blue-air-2
Zborul inaugural: IAŞI – Barcelona cu Blue Air

Din 27 martie 2016, Blue Air a inaugurat ruta IAŞI - Barcelona. Astfel, pentru prima oară, Iaşul este conectat direct...

Închide