Cel mai lung zbor: Doha - Auckland cu Qatar Airways

Cel mai lung zbor: Doha - Auckland cu Qatar Airways

Zbor de 17 ore şi 30 de minute: Doha – Auckland cu Qatar Airways, din 3 decembrie 2016

Oferta Vila Camelia

Bătălia continuă pentru cel mai lung zbor din lume, dacă e să ne raportăm la distanţă şi timp. În prezent, Emirates este pe primul loc cu ruta Dubai – Auckland. Aceasta are o lungime de 14193km şi este străbătută în 17 ore şi 15 minute pe segmentul Auckland – Dubai.

Orarul zborurilor Doha – Auckland cu Qatar Airways

Auckland-Doha-Qatar-Airways

Doha-Auckland-Qatar-Airways

Însă vine tare din urmă Qatar Airways. În cadrul târgului de turism de la Berlin, oficialii Qatar Airways au anunţat ruta directă Doha – Auckland. Aceasta va fi inaugurată pe 3 decembrie 2016 şi va fi onorată cu aeronave de tipul Boeing 777-200LR. Ruta va avea o lungime de aproximativ 14500 de kilometri, iar zborul va dura 17 ore şi 30 de minute pe segmentul Auckland – Doha. În aceste condiţii, cu siguranţă va trece în fruntea clasamentului a celor mai lungi zboruri din lume.

Sharing is caring!

Daca vrei sa afli primul despre cele mai bune tarife la biletele de avion sau sa fii la zi cu noutatile din aviatie, aboneaza-te prin RSS si urmareste AirlinesTravel.ro pe Facebook si pe Twitter!
One Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Citește articolul precedent:
Amsterdam
[Oferta TAROM] Bucureşti – Amsterdam la 116 EURO (zboruri dus-întors)

TAROM mai punctează o promoţie de primăvară şi prelungeşte oferta la Bucureşti - Amsterdam. Tarifele pornesc de la 116 EURO...

Închide