Zbor de 17 ore şi 30 de minute: Doha – Auckland cu Qatar Airways, din 3 decembrie 2016

1 85

Bătălia continuă pentru cel mai lung zbor din lume, dacă e să ne raportăm la distanţă şi timp. În prezent, Emirates este pe primul loc cu ruta Dubai – Auckland. Aceasta are o lungime de 14193km şi este străbătută în 17 ore şi 15 minute pe segmentul Auckland – Dubai.

Orarul zborurilor Doha – Auckland cu Qatar Airways

Auckland-Doha-Qatar-Airways

Doha-Auckland-Qatar-Airways

Însă vine tare din urmă Qatar Airways. În cadrul târgului de turism de la Berlin, oficialii Qatar Airways au anunţat ruta directă Doha – Auckland. Aceasta va fi inaugurată pe 3 decembrie 2016 şi va fi onorată cu aeronave de tipul Boeing 777-200LR. Ruta va avea o lungime de aproximativ 14500 de kilometri, iar zborul va dura 17 ore şi 30 de minute pe segmentul Auckland – Doha. În aceste condiţii, cu siguranţă va trece în fruntea clasamentului a celor mai lungi zboruri din lume.

Booking.com

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

1 comentariu

  1. Peter says

    De ce este diferența de timp atât de mare intre cele doua zboruri? Distanța de la Doha la Dubai numește mai mare de 30 minute in zbor (neluând in calcul manevrele de decolate si aterizare pe un zbor Doha-Dubai).

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
Amsterdam
[Oferta TAROM] Bucureşti – Amsterdam la 116 EURO (zboruri dus-întors)

TAROM mai punctează o promoţie de primăvară şi prelungeşte oferta la Bucureşti - Amsterdam. Tarifele pornesc de la 116 EURO...

Închide