Wizz Air a transportat 6 milioane pasageri din/spre Cluj

Wizz Air a transportat 6 milioane pasageri din/spre Cluj

Wizz Air a transportat 6 milioane pasageri din/spre Cluj

Oferta Vila Camelia

Wizz Air sărbătorește azi 6 milioane de pasageri transportați pe rutele din și spre Cluj-Napoca. De la primul zbor din Cluj-Napoca, în noiembrie 2007, Wizz Air și-a extins constant operațiunile în regiune.

Wizz Air are o echipă formată din aproape 200 de piloți și echipaj de cabină la baza din Cluj-Napoca și operează patru aeronave moderne A320. A cincea se va alătura flotei în iulie. Totodată, WIZZ va începe operarea rutei Cluj-Napoca – București, care va marca o nouă etapă în aviația din România.

6-milioane-pasageri-wizz-air-cluj

6 milioane pasageri din/spre Cluj-Napoca

Pasagerul cu numărul 6 milioane din Cluj, doamna Maria Căian, a aterizat miercuri de la Charleroi. A fost întâmpinată de reprezentanții Wizz Air și de autoritățile locale cu flori și un cadou.

Impresionată, doamna Maria Căian a declarat: “Familia noastră trăiește în Belgia de 5 ani și de fiecare dată când călătorim la Cluj-Napoca alegem Wizz Air. Nu ne așteptam la o asemenea primire, mai ales că Eduard, nepotul meu, nu a mai fost în România de ceva timp. Am călătorit în Belgia pentru a-l aduce în vacanța de vară la Sebeș. Era nerebdător să revină în România, iar primirea Wizz Air a fost specială. Mă bucur că mulțumită acestui zbor și prețurilor bune pot să-mi văd nepotul mai des.”

Sharing is caring!

Daca vrei sa afli primul despre cele mai bune tarife la biletele de avion sau sa fii la zi cu noutatile din aviatie, aboneaza-te prin RSS si urmareste AirlinesTravel.ro pe Facebook si pe Twitter!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Citește articolul precedent:
atentat-terorist-turcia
Atac terorist pe Aeroportul Internațional Ataturk Istanbul

Seara zilei de 28 iunie va rămâne în istoria aviației ca fiind una de doliu. Trei teroriști kamikaze s-au aruncat...

Închide