Wizz Air a transportat 6 milioane pasageri din/spre Cluj

0 74

Wizz Air sărbătorește azi 6 milioane de pasageri transportați pe rutele din și spre Cluj-Napoca. De la primul zbor din Cluj-Napoca, în noiembrie 2007, Wizz Air și-a extins constant operațiunile în regiune.

Wizz Air are o echipă formată din aproape 200 de piloți și echipaj de cabină la baza din Cluj-Napoca și operează patru aeronave moderne A320. A cincea se va alătura flotei în iulie. Totodată, WIZZ va începe operarea rutei Cluj-Napoca – București, care va marca o nouă etapă în aviația din România.

6-milioane-pasageri-wizz-air-cluj

Circuite exotice

6 milioane pasageri din/spre Cluj-Napoca

Pasagerul cu numărul 6 milioane din Cluj, doamna Maria Căian, a aterizat miercuri de la Charleroi. A fost întâmpinată de reprezentanții Wizz Air și de autoritățile locale cu flori și un cadou.

Impresionată, doamna Maria Căian a declarat: “Familia noastră trăiește în Belgia de 5 ani și de fiecare dată când călătorim la Cluj-Napoca alegem Wizz Air. Nu ne așteptam la o asemenea primire, mai ales că Eduard, nepotul meu, nu a mai fost în România de ceva timp. Am călătorit în Belgia pentru a-l aduce în vacanța de vară la Sebeș. Era nerebdător să revină în România, iar primirea Wizz Air a fost specială. Mă bucur că mulțumită acestui zbor și prețurilor bune pot să-mi văd nepotul mai des.”

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
atentat-terorist-turcia
Atac terorist pe Aeroportul Internațional Ataturk Istanbul

Seara zilei de 28 iunie va rămâne în istoria aviației ca fiind una de doliu. Trei teroriști kamikaze s-au aruncat...

Închide