Wizz Air răcoreşte atmosfera cu 20% discount pentru toate zborurile (promoţie 30 iulie)

0 81

Wizz Air anunţă oferta de vară de 20% pentru o zi. Toate rezervările efectuate mâine, pe 30 iulie, pentru zboruri în orice dată din şi spre România, vor beneficia de un discount de 20%(*). Oferta este valabilă pentru oricare dintre cele 72 de rute din şi spre România.

Airbus A320-233 (HA-LPE) Wizz Air
Airbus A320-233 (HA-LPE) Wizz Air

„Suntem bucuroşi să anunţăm o nouă ofertă specială de o zi destinată pasagerilor noştri, perfectă pentru cei care caută un zbor de vacanţă last minute în august sau septembrie. Căldura este intensă în România, cu peste 35º C în acest moment, aşa că le sugerăm pasagerilor să urmărească îndeaproape wizzair.com şi să aleagă una dintre numeroasele destinaţii răcoroase Wizz Air”, a declarat Daniel de Carvalho Wizz Air.

*Discount-ul se aplică la tariful călătoriei cu toate taxele, doar pentru rezervările noi. Discount-ul nu se aplică serviciilor adiţionale (cum sunt bagajele) şi taxei de rezervare.

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
BIAS 2013 înainte de start – program, informaţii utile, mijloace de transport

Ne mai despart câteva ore de startul celui mai mare spectacol aviatic din România - Bucharest International Air Show &...

Închide