Companii aeriene, avioane, aeroporturi, cumpara bilete de avion, experiente din calatorii

Wizz Air oferă 20% reducere pentru zborurile spre Dubai / Abu Dhabi până pe 13 noiembrie

0 179

Wizz Air mulţumeşte astăzi comunităţii mari de pe Facebook pentru cei 200.000 de fani. Wizz Air sărbătoreşte acest lucru prin reducerea tarifelor pentru toate zborurile spre/de la Dubai/Abu Dhabi până mâine, la miezul nopţii. Clienţii se pot bucura de promoţia de 20% (Discount-ul de 20% se aplică la tariful călătoriei cu toate taxele, doar pentru rezervările noi. Discount-ul nu se aplică serviciilor adiţionale (cum sunt bagajele) şi taxei de rezervare) pentru rezervările făcute până mâine, spre şi de la această destinaţie.

Daniel de Carvalho, Corporate Communications Manager la Wizz Air a declarat:

“Wizz Air pune accent mare pe satisfacţia pasagerilor, iar comunitatea puternică de 200.000 de fani pe Facebook ne demonstrează faptul că suntem pe drumul bun. Le mulţumim tuturor clienţilor loiali şi fanilor de pe Facebook pentru susţinere, sărbătorind acest lucru printr-o reducere de 20% pe una dintre rutele populare. Fanii tarifelor noastre accesibile ar trebuie sa ne dea un „like” pe Facebook, să comenteze despre rutele preferate şi să rezerve un bilet spre o destinaţie potrivită pentru o evadare de iarnă pe wizzair.com”.

Laponia

Am făcut o scurtă verificare şi am găsit Bucureşti – Dubai – Bucureşti la 410 lei. Perioada aleasă a fost 21 ianuarie 2014 – 25 ianuarie 2014. Pe lângă acest preţ, mai este costul vizei şi plata altor servicii în funcţie de preferinţe. Preţul mi se pare bun pentru o asemenea rută.

bucuresti_dubai_wizz_air

ASUS ZenFone 3 MAX
S-ar putea sa-ti placa si

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
Testul de evacuare al unui avion Airbus A380 cu 873 de persoane la bord (video)

Airbus A380 este cel mai mare avion de pasageri construit de om până în prezent. Este cvadrimotor și oferă zboruri...

Închide