Companii aeriene, avioane, aeroporturi, cumpara bilete de avion, experiente din calatorii

Wizz Air face angajări la bazele din Cluj, Bucureşti şi Târgu Mureş

0 337

Wizz Air anunţă o nouă sesiune de recrutări pentru bazele din Cluj, Bucureşti şi Târgu Mureş. Compania caută cei mai buni candidaţi care să devină însoţitori de zbor Wizz Air. Interviurile vor avea loc pe 13 februarie, începând cu ora 9:00 la Hotel Confort (Calea Turzii, nr. 48) din Cluj; pe 15 februarie, începând cu ora 9:00 la President Hotel (Str. Gheorghe Doja, nr. 231) din Târgu Mureş şi pe 4 şi 11 februarie, începând cu ora 9:00 la Phoenicia Grand Hotel (Bdul. Alexandru Şerbanescu) din Bucureşti.

Candidaţii trebuie să aibă peste 19 ani şi o înălţime de peste 165 cm (fetele) şi 175 cm (baieţii). De asemenea, trebuie să fie absolvenţi de liceu (minim) şi să fie fluenţi în limba engleză. Viitorul însoţitor de zbor trebuie să ştie să înoate şi să poate ajunge la bază într-o oră în perioada de stand by. Competenţele excelente de comunicare sunt obligatorii, precum şi abilitatea de a lucra în echipă.

Candidaţii care îndeplinesc cerinţele sunt rugaţi să aplice la http://wizzair.com/ro-RO/career!

Laponia
S-ar putea sa-ti placa si

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
Boeing a stabilit noi recorduri la livrări în 2012

Boeing, una dintre cele mai mari companii producătoare de avioane din lume, s-a descurcat foarte bine în 2012 şi chiar...

Închide