Wizz Air alocă a 6-a aeronavă la Cluj și anunță 7 rute noi

3 736

Wizz Air şi-a anunţat astăzi extinderea semnificativă plănuită pentru anul 2017 în Cluj-Napoca. Cea de-a şasea aeronavă se va alătura flotei din Cluj-Napoca începând cu martie 2017, împreună cu deschiderea a şase noi rute interesante către cinci ţări – Stockholm (27 martie 2017), Bratislava (10 martie 2017), Baden-Baden, Frankfurt Hahn, Larnaca (28 martie 2017) şi Malta (26 martie 2017).

Mai exact, Wizz Air va deschide patru noi rute interesante către patru ţări – Stockholm, Bratislava, Larnaca şi Malta, precum şi adăugarea a trei rute temporare către Baden-Baden şi Frankhurt Hahn (Germania) şi Budapesta (Ungaria), care vor fi operate de la Cluj în timp ce lucrările pistei de la aeroportul din Târgu Mureş se află în desfăşurare.

(P) Cumpără bilete de avion Wizz Air la cele mai bune prețuri!

Circuite exotice

Stockholm, Bratislava, Baden-Baden, Frankfurt Hahn, Larnaca şi Malta

Destinaţiile populare anunţate astăzi creează noi oportunităţi pentru clienţii Wizz de a călători în Suedia, Slovacia, Germania, Cipru şi Malta. Noile rute vor fi introduse începând cu sfârşitul lunii martie 2017, iar bilete pe aceste rute se găsesc deja în vânzare pe wizzair.com începând de la doar 39 RON.

Wizz Air alocă a 6-a aeronavă la Cluj

Împreună cu noile rute lansate, Wizz Air mai anunță o creștere a frecvenței pe cele mai populare zboruri din Cluj-Napoca spre Basel (de la 2 la 3 zboruri săptămânale), Barcelona (de la 5 la 6 zboruri săptămânale), Nuremberg (de la 2 la 3 zboruri săptămânale), Milano Bergamo (de la 6 la 7 zboruri săptămânale), Dortmund (de la 3 la 4 zboruri săptămânale) și Londra Luton (de la 16 la 19 zboruri săptămânale).

Demonstrând angajamentul WIZZ faţă de pasagerii săi, compania investește constant în operaţiunile sale din România. De-a lungul anului 2016, WIZZ a anunțat deja și va lansa 28 de rute noi care fac legătura între ţara noastră şi restul Europei, iar în prima parte din 2017 alte 16 noi rute, deja anunțate, vor începe să fie operate din România.

Cele mai noi rute anunţate pentru pasagerii din România sunt cele de la Suceava spre Veneţia Treviso, Bologna şi Roma Ciampino, dar şi cele de la Craiova spre Koln, Liverpool şi Madrid, toate cu începere din luna martie 2017.

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

3 Comentarii

  1. Pavel says

    Legat de Cluj…

    Pe Cluj Larnaca o sa se frece cu Blue air-ul, si nu cred ca e loc pentru amandoua. Blue Air s-a bagat din Cluj peste ei pe Luton. Si inca mai sunt destinatii neacoperite din Cluj (Franta slab, doar Paris Beauvais, asteptam Marsillia, Lyon), Lisabona/Porto, sudul Italiei (Napoli, Palermo), poate Tenerife si Atena in sezon.

    Si eu tot nu inteleg de ce nu vine Ryanair la Cluj…

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
Airbus-A350-XWB-Lufthansa
Munchen – Hamburg cu Airbus A350 XWB Lufthansa, pe 9 februarie 2017

Lufthansa a început numărătoarea inversă până la sosirea primului Airbus A350 XWB în flota sa. Ceremonia de primire va avea...

Închide