(Video) Zbor demonstrativ Boeing 787-9 ANA

1 98

Astăzi, 7 iulie 2016, Boeing şi ANA au lansat un video cu zborul demonstrativ operat de o aeronavă Boeing 787-9 Dreamliner. Acelaşi avion va putea fi văzut într-o evoluţie spectaculoasă, în perioada 11-13 iulie, în cadrul Farnborough International Airshow, Marea Britanie.

Zbor demonstrativ Boeing 787-9 ANA

Circuite exotice

La manşa aeronavei au fost comandantii Randy Neville, Van Chaney si John Misuradze, piloti de teste la Boeing. Materialul video este un teasing, care prezintă câteva demonstraţii tehnice planificate pentru show-ul aviatic din UK.

Boeing-787-9-ANA-zbor-demonstrativ

Boeing-787-9-ANA-zbor-demonstrativ

Boeing-787-9-ANA-zbor-demonstrativ

Pentru prima dată în istoria operatorului aerian ANA, o aeronavă Dreamliner va particpa la un show aviatic internaţional. Avionul este personalizat cu Muntele Fiji şi florile de cireş, două simboluri ale Japoniei. Va fi livrată în decursul acestei luni, devenind al 13-lea 787-9 Dreamliner din flota ANA (All Nippon Airways).

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

1 comentariu

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
Cum găsesc cele mai ieftine bilete avion?

Cea mai frecventă întrebare pe care o primim în redacţia Airlinestravel: "Cum găsesc cele mai ieftine bilete avion?". O întrebare...

Închide