VIDEO: Airbus A340-600 Iberia la aterizare in Costa Rica

VIDEO: Airbus A340-600 Iberia la aterizare in Costa Rica

(Video) Vezi cât de jos a zburat un Airbus A340-600 Iberia la aterizare în San Jose – Costa Rica

Oferta Vila Camelia

Pe 4 octombrie 2015, o aeronavă Airbus A340-600 Iberia a fost filmată în timp ce ateriza pe pista Aeroportului Internaţional Juan Santamaría Intl (SJO / MROC), San Jose – Costa Rica. Imaginile au surprins aeronava foarte jos, lăsând impresia ca o poţi atinge. A340 Iberia a operat zborul IB6313 (Madrid – San Jose, Costa Rica).

În realitate, avionul a avut altitudinea corespunzătoare şi a operat o aterizare în siguranţă. Cei prezenţi s-au putut bucura de o experienţă inedită. Ceva asemănător puteţi vedea şi în Sint Maarten, când aeronavele vin la aterizare dinspre mare şi se pregătesc să pună roţile pe pista Aeroportului Internaţional Princess Juliana, Maho Beach fiind un loc ideal pentru cei pasionaţi de aviaţie şi fotografie.

(Foto: www.airplane-pictures.net/)

Sharing is caring!

Daca vrei sa afli primul despre cele mai bune tarife la biletele de avion sau sa fii la zi cu noutatile din aviatie, aboneaza-te prin RSS si urmareste AirlinesTravel.ro pe Facebook si pe Twitter!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Citește articolul precedent:
A321_Frontier_Landing
Frontier Airlines a intrat în posesia primului Airbus A321 din flotă

Frontier Airlines, operator low-cost cu sediul în Denver, Colorado, Statele Unite ale Americii, a intrat în posesia primului Airbus A321...

Închide