United for Wildlife - Airbus A380 Emirates

United for Wildlife - Airbus A380 Emirates

(Video) United for Wildlife / Stop traficului ilegal de animale sălbatice – campanie susţinută de Emirates

Oferta Vila Camelia

În această săptămână, 2 aeronave Airbus A380 Emirates au fost acoperite cu livery special (2 modele diferite). Sub campania „United for Wildlife”, Emirates şi 7 organizaţii internaţionale trag un semnal de alarmă asupra braconajului şi a comerţului ilegal cu animale sălbatice.

Se urmăreşte descurajarea traficului cu animale sălbatice, stoparea braconajului, o mai bună conservare a speciilor pe cale de dispriţie şi aplicarea mai eficientă a legii. Şi noi putem stopa comerţul ilegal cu animale sălbatice prin boicotarea produselor (haine şi încălţăminte etc.) confecţionate din părţile acestor animale.

United-for-Wildlife-A380-Emirates-1

Cele două avioane au operat primele zboruri cu noul livery: pe 2 noiembrie spre Londra; pe 5 noiembrie spre Mauritius. Noul livery acoperă aproximativ 40% din suprafaţa fuselajului, din „nas” şi până spre coada avionului. Cel mai mare model, dintre cele 2 aplicate, are 42.5 metri lungime şi 6.2 metri lăţime. Ambele au fost concepute, create, produse şi aplicate in-house de Emirates.

Mai jos aveţi şi motivele pentru care s-a demarat această campanie de conştientizare:

– Mai puţin de 3200 de tigri trăiesc în sălbăticie, iar braconajul asupra lor e în creştere.
– În Africa de Sud, braconajul asupra rinocerilor a crescut de la 13 ucişi în 2007 la 1215 în 2014. În prezent, sunt raportate 3 acţiuni de braconaj pe zi. În 2014, în toată Africa, au fost omorâţi ilegal 1293 de rinoceri.
– Anual, pest 30 000 de elefanţi sunt ucişi în Africa. Africa Centrală este regiunea cea mai afectată cu o rată a braconajului de două ori mai mare comparativ cu media continentală.
– Paznicii parcurilor naturale nu sunt echipaţi şi pregătiţi să intervină asupra braconierilor. În prezent, braconierii intervin cu arme de foc, elicoptere, au echipamente moderne pentru a prinde animalele, inclusiv echipamente night vision. Aproximativ 1000 de rangeri au fost ucişi în 10 ani, în timp ce au intervenit pentru a apăra parcurile naturale şi animalele sălbatice.

Sharing is caring!

Daca vrei sa afli primul despre cele mai bune tarife la biletele de avion sau sa fii la zi cu noutatile din aviatie, aboneaza-te prin RSS si urmareste AirlinesTravel.ro pe Facebook si pe Twitter!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Citește articolul precedent:
A350-1000_FTB_FIRST_FLIGHT-LANDING-002
Motorul Rolls-Royce Trent XWB-97 a început campania de zboruri-test pe A380

Pe 23 octombrie, vă anunţam că noul motor dezvoltat de Rolls-Royce, cel dedicat noilor avioane Airbus A350-1000, a ajuns la Toulouse...

Închide