VIDEO Unboxing: Boeing 787 Dreamliner KLM

VIDEO Unboxing: Boeing 787 Dreamliner KLM

(Video) Unboxing: Boeing 787 Dreamliner KLM

Oferta Vila Camelia

Pe 14 noiembrie 2015, KLM a recepţionat prima aeronavă Dreamliner din flotă. În dimineaţa zilei de 14 noiembrie, la ora 07:16, aeronava a aterizat la Amsterdam. A operat zborul de livrare KL7879 pe ruta Everett (PAE) – Amsterdam (AMS). A zburat la altitudinea medie de 12500 metri, cu o viteză maximă de 520KTS (960km/h).

Boeing-787-9-KLM

KLM ne prezintă un frumos unboxing al avionului Boeing 787 Dreamliner. În mod normal, noţiunea de unboxing e folosită în cazul despachetării unui gadget nou (laptop, telefon, camera foto etc.). KLM a dus ideea de unboxing la un alt nivel, prezentând noul Dreamliner ca pe un gadget avansat în lumea avioanelor.

Pentru KLM, introducerea Boeing-ului 787-9 marchează începutul unei noi ere, atât pentru siguranța pasagerilor, cât și a echipajului de zbor, avionul Boeing 787-9 oferind calitate și confort la cel mai înalt nivel.

De citit: Asamblarea unui avion Boeing 787-9 Dreamliner KLM

Printre cele mai importante caracteristici ale aeronavei sunt noile locuri World Business Class (WBC), care se pot rabata complet la 180 grade și au acces direct la culoar, scaunele de la Economy Class, care se pot rabata cu 40 % mai mult comparativ cu cele din alte avioane Boeing, un sistem de divertisment de ultimă generație și Wi-Fi pentru toți pasagerii care doresc să fie online în timpul zborului lor.

Sharing is caring!

Daca vrei sa afli primul despre cele mai bune tarife la biletele de avion sau sa fii la zi cu noutatile din aviatie, aboneaza-te prin RSS si urmareste AirlinesTravel.ro pe Facebook si pe Twitter!
No Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Citește articolul precedent:
KLM
[Oferta KLM] Amsterdam @ 119 EURO, Asia @ 499 EURO, Africa @ 649 EURO

Începând de vineri, 27 noiembrie 2015, şi până Luni, 30 noiembrie 2015, KLM va avea o super ofertă pentru zborurile...

Închide