VIDEO: Boeing 777-200ER la SIBIU

VIDEO: Boeing 777-200ER la SIBIU

(Video) Un Boeing 777-200ER a operat cu succes pe Aeroportul Internaţional Sibiu

Oferta Vila Camelia

Ziua de 16 iunie 2015 va rămâne în arhivele Aeroportului Internaţional Sibiu pentru că a fost una specială. O aeronavă de tipul Boeing 777-200ER a aterizat pe acest aeroport. În premieră la nivelul Transilvaniei, aterizarea primei aeronave de tip Boeing 777-200ER aparținând companiei Omni Air International la AEROPORTUL INTERNAŢIONAL SIBIU, ora 9.00 locală, a fost un succes!


(C) Cosmin Pușcaș

Alegerea de a ateriza pe aeroportul din SIBIU, pentru desfăşurarea unor zboruri suport în cadrul unui exercițiu militar, a fost influenţată de caracteristicile tehnico – operaţionale oferite de infrastructura aeroportuară AIS, acestea întrunind condiţiile minime necesare de operare pentru o aeronavă de asemena capacitate.

Boeing-777-200ER-SIBIU-2

Mai mulţi cititori ne-au întrebat de ce acest zbor a fost atât de mediatizat şi ce a fost special la el. Ţinând cont că a fost prima aeronavă Boeing 777-200ER la Sibiu cred că poate spune multe. Nici aeroportul şi nici aeronava nu ies în evidenţă dacă le luăm separat, dar împreună au generat un interes major.

Video/ The Triple Seven taking off from SIBIU! ✈ (Click HD) #sibiu #sibiuairport

Posted by SIBIU International Airport on Tuesday, June 16, 2015

Prin acest zbor s-a demonstrat că şi aeroportul din Sibiu este pregătit să primească aeronave de capacităţi mari. Nu e suficient să existe o pistă compatibilă, dar este nevoie şi de platformă şi cale de rulare pentru a putea manevra o aeronavă ca Boeing 777-200ER. Infrastructura şi personalul Aeroportului Internaţional Sibiu au demonstrat că se poate.

Sharing is caring!

Daca vrei sa afli primul despre cele mai bune tarife la biletele de avion sau sa fii la zi cu noutatile din aviatie, aboneaza-te prin RSS si urmareste AirlinesTravel.ro pe Facebook si pe Twitter!
No Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Citește articolul precedent:
Aeroport-Ordu-Giresun-Havaliman
Aeroportul Ordu-Giresun este primul aeroport european construit pe o insulă artificială

Pe 22 mai 2015, Aeroportul Ordu-Giresun (IATA: OGU, ICAO: LTCB) din Turcia şi-a deschis porţile pentru traficul de pasageri. Fiind...

Închide