Turkish Airlines - transportatorul aerian al UEFA EURO 2016

Turkish Airlines - transportatorul aerian al UEFA EURO 2016

(Video) EURO 2016: Turkish Airlines – transportatorul aerian al UEFA EURO 2016

Oferta Vila Camelia

Turkish Airlines, cea mai bună companie aeriană din Europa (conform Skytrax), a semnat un contract de sponsorizare cu UEFA pentru EURO 2016 şi a devenit prima companie aeriană parteneră a Campionatului European de Fotbal, din istoria de 55 de ani a acestei competiţii sportive.

uefa_euro_2016_turkish-airlines

Semnat la Paris, acordul marchează următorul nivel în relația operatorului Turkish Airlines cu scena sportului mondial. Fanii din întreaga lume pot zbura cu Turkish Airlines să-şi susţină echipa favorită şi jucătorii preferaţi, beneficiind de oferte speciale. Fotbalul are puterea de a uni oamenii de diferite naţionalităţi, de pe diferite continente, iar turneul EURO 2016 este ideal pentru a sărbători acest lucru.

Turkish Airlines este compania aeriană cu cea mai mare reţea de destinaţii acoperite (280 de destinaţii din 110 ţări), zburând inclusiv spre 107 de destinaţii din Europa. De fapt, Turkish Airlines zboară din/spre 22 din cele 24 de ţări calificate la EURO 2016 şi spre șase destinații din Franța, fiind partenerul ideal pentru a asigura transportul jucătorilor şi al suporterilor la EURO 2016.

Sharing is caring!

Daca vrei sa afli primul despre cele mai bune tarife la biletele de avion sau sa fii la zi cu noutatile din aviatie, aboneaza-te prin RSS si urmareste AirlinesTravel.ro pe Facebook si pe Twitter!
No Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Citește articolul precedent:
A319-American-Airlins-St.Maarten
(Video) Decolarea spectaculoasă a unui Airbus A319-100 American Airlines de la St. Maarten

Nu sunt multe locuri în lume unde puteți sta foarte aproape de pista unui aeroport. Cel mai cunoscut este Aeroportul...

Închide