(Video) Spotul BIAS 2016 – Bucharest International Air Show

0 142

Sâmbătă, 30 iulie 2016, va avea loc BIAS 2016 – Bucharest International Air Show. Este cel mai așteptat show aviatic din România. Organizatorii au prezentat lista invitaților din 9 țări

Spotul BIAS 2016

Circuite exotice

Cea de-a opta ediţie a celui mai impresionat spectacol aviatic din România se desfăşoară sub înaltul patronaj al Ministerului Transporturilor. Cu contribuția Ministerului Apărării Naționale și Ministerului Economiei, Comerțului și Relațiilor cu Mediul de Afaceri.

BIAS 2016 reuneşte 100 de aeronave civile şi militare, în evoluţii aeriene şi expuse publicului, dar şi peste 250 de piloţi şi paraşutişti.

BIAS 2016 va fi un spectacol de forță aeriană și precizie matematică. Așii aviației militare și civile din România, dar și din Spania, Ucraina, Cehia, SUA, Grecia, Bulgaria, Austria, Lituania vor încânta spectatorii cu acrobații aeriene uluitoare.

Pentru al 5-lea an consecutiv, Airlinestravel.ro va fi partener media și vă vom ține la curent cu noutățile de la BIAS 2016!

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
replica-primul-avion-boeing
(Video) 100 de ani de Boeing! Boeing sărbătorește centenarul!

Astăzi, 15 iulie 2016, sărbătorim 100 ani de Boeing. Happy Birthday! Începând cu 15 iulie 1916, am făcut imposibilul, posibil....

Închide