Primul Airbus A380 Emirates configurat in 2 clase

Primul Airbus A380 Emirates configurat in 2 clase

(Video) Primul Airbus A380 Emirates configurat în 2 clase va fi prezentat la Dubai Airshow 2015

Oferta Vila Camelia

Săptămâna viitoare, în cadrul evenimentului Dubai Airshow 2015, Emirates va prezenta prima aeronavă Airbus A380 configurată în 2 clase: 58 de locuri la Business Class şi 557 de locuri la Economy. Aceasta va intra în serviciul operaţional la 1 decembrie 2015, operând primul zbor spre Copenhaga.

Aeronava a fost livrată de Airbus direct de la baza din Hamburg Finkenwerder. Vizitatorii prezenţi la mitingul aviatic, în perioada 8-12 noiembrie 2015, vor putea urca la bordul acestui super jumbo. Airbus A380 va fi expus alături de Cirrus SR 22 şi Embraer Phenom 100, alte două avioane pe care le-a achiziţionat Emirates. Cele din urmă sunt folosite pentru pregătirea cadeţilor la Emirates Flight Training Academy.

În prezent, Emirates are o flotă formată din 68 de avioane Airbus A380, iar 72 sunt la comandă. Acestea zboară din Dubai spre 34 de destinaţii din întreaga lume.

Sharing is caring!

Daca vrei sa afli primul despre cele mai bune tarife la biletele de avion sau sa fii la zi cu noutatile din aviatie, aboneaza-te prin RSS si urmareste AirlinesTravel.ro pe Facebook si pe Twitter!
No Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Citește articolul precedent:
United-for-Wildlife-A380-Emirates
(Video) United for Wildlife / Stop traficului ilegal de animale sălbatice – campanie susţinută de Emirates

În această săptămână, 2 aeronave Airbus A380 Emirates au fost acoperite cu livery special (2 modele diferite). Sub campania "United...

Închide