(Video) Primul Airbus A380 Emirates configurat în 2 clase va fi prezentat la Dubai Airshow 2015

1 88

Săptămâna viitoare, în cadrul evenimentului Dubai Airshow 2015, Emirates va prezenta prima aeronavă Airbus A380 configurată în 2 clase: 58 de locuri la Business Class şi 557 de locuri la Economy. Aceasta va intra în serviciul operaţional la 1 decembrie 2015, operând primul zbor spre Copenhaga.

Aeronava a fost livrată de Airbus direct de la baza din Hamburg Finkenwerder. Vizitatorii prezenţi la mitingul aviatic, în perioada 8-12 noiembrie 2015, vor putea urca la bordul acestui super jumbo. Airbus A380 va fi expus alături de Cirrus SR 22 şi Embraer Phenom 100, alte două avioane pe care le-a achiziţionat Emirates. Cele din urmă sunt folosite pentru pregătirea cadeţilor la Emirates Flight Training Academy.

Circuite exotice

În prezent, Emirates are o flotă formată din 68 de avioane Airbus A380, iar 72 sunt la comandă. Acestea zboară din Dubai spre 34 de destinaţii din întreaga lume.

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

1 comentariu

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
(Video) United for Wildlife / Stop traficului ilegal de animale sălbatice – campanie susţinută de Emirates

În această săptămână, 2 aeronave Airbus A380 Emirates au fost acoperite cu livery special (2 modele diferite). Sub campania "United...

Închide