VIDEO: Primul Airbus A350 XWB TAM Airlines in zbor

VIDEO: Primul Airbus A350 XWB TAM Airlines in zbor

(Video) Primul Airbus A350 XWB TAM Airlines la primul zbor

Oferta Vila Camelia

Pe 1 decembrie 2015, primul Airbus A350-900 XWB (MSN024) TAM Airlines a operat cu succes primul zbor, decolând de la baza de la Toulouse. Acesta va fi livrat în ianuarie 2016. Până la livrare, aeronava va continua testel la sol şi în aer.

LATAM Airlines Group, format din LAN Airlines și TAM Airlines, a comandat 27 de avioane Airbus A350-900 XWB. Primul A350 (PR-XTA), sub culorile TAM Airlines, este programat să intre în serviciul operaţional, începând cu 25 ianuarie 2016, pe ruta Sao Paulo-Guarulhos – Manaus-Eduardo Gomes. Vor urma zborurile internaționale de la Sao Paulo la Miami, Madrid și Orlando. Avionul este configurat în 2 clase: 30 de locuri la Business Class şi 318 locuri la Economy Class.

A350_XWB_MSN24_TAM

TAM Airlines va fi prima companie aeriana din America şi a patra din lume, după Qatar Airways, Vietnam Airlines şi Finnair, cu Airbus A350 XWB în flotă,

Sharing is caring!

Daca vrei sa afli primul despre cele mai bune tarife la biletele de avion sau sa fii la zi cu noutatile din aviatie, aboneaza-te prin RSS si urmareste AirlinesTravel.ro pe Facebook si pe Twitter!
No Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Citește articolul precedent:
Bucuresti-Iasi-Bucuresti-Blue-Air
Blue Air a primit certificarea IATA Operational Safety Audit (IOSA)

Parcurgand cu succes auditul IOSA, Blue Air este acum înregistrat IOSA. IOSA este programul de evaluare acceptat şi recunoscut internaţional,...

Închide