VIDEO: Prabusirea aeronavei Boeing 737-800 FlyDubai

VIDEO: Prabusirea aeronavei Boeing 737-800 FlyDubai

(Video) Prăbuşirea aeronavei Boeing 737-800 FlyDubai şi momentul impactului

Oferta Vila Camelia

Înainte de toate, vă anunţăm că imaginile prezentate în cadrul acestui articol sunt cu un impact emoţional major. Vă sfătuim să nu vă uitaţi la ele dacă emoţional nu sunteţi pregătiţi.

Vă reamintim că, în data de 19 martie 2016, avionul Boeing 737-800 FlyDubai (A6-FDN), care opera zborul FZ981, s-a prăbuşit în Rostov-on-Don, sud-vestul Rusiei. În urma accidentului, 62 de persoane şi-au pierdut viaţa.

În materialul video prezentat de DonDay, se poate observa cum aeronava vine la aterizare, apoi anulează şi a doua încercare. Avionul ia altitudine, dispare în nori, dar la scurt timp revine cu viteză şi se izbeşte de sol.

Mai multe capturi, preluate de la camerele de supraveghere din regiune, arată cum aeronava plonjează spre sol într-un unghi aproape vertical şi cu viteză, iar impactul violent cu solul a dus la o explozie.

Ancheta este în desfăşurare. Analiştii caută răspunsuri la întrebări şi probabil cea mai des întâlnită: „Ce a dus la prăbuşirea avionului într-o formă atât de violentă?”. Un accident aviatic are mai multe cauze directe şi indirecte şi se cercetează mai multe ipoteze. În urma anchetelor, trebuie să rezulte şi noi reglementări în aviaţie.

cutia-neagra-CVR-FZ981

Foto: airlive.net

Cu toate că înregistratoarele de bord au suferit daune majore, specialiştii în domniul aeronautic au reuşit să copieze toate datele de pe înregistratorul de voce din cockpit. Urmărim cursul anchetei şi vom reveni cu informaţii.

Sharing is caring!

Daca vrei sa afli primul despre cele mai bune tarife la biletele de avion sau sa fii la zi cu noutatile din aviatie, aboneaza-te prin RSS si urmareste AirlinesTravel.ro pe Facebook si pe Twitter!
2 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Citește articolul precedent:
Blue Air: Bucuresti - IASI
Iaşi – Cluj – Timişoara cu Blue Air, de la 1 octombrie 2016

În cadrul unei conferinţe, care a avut loc la IAŞI, Blue Air a anunţat rute noi interne: Iaşi - Cluj...

Închide