(Video) Evacuarea aeronavei Boeing 777-300 Emirates / zborul EK521

(Video) Evacuarea aeronavei Boeing 777-300 Emirates / zborul EK521

(Video) Evacuarea aeronavei Boeing 777-300 Emirates / zborul EK521

Oferta Vila Camelia

Pe 3 august, aeronava Boeing 777-300 (A6-EMW) Emirates a fost implicată într-un accident pe Aeroportul Internațional Dubai. În urma aterizării pe burtă, avionul a luat foc. Doar rapiditatea evacuării aeronavei a făcut ca accidentul să fie fără victime. Echipajul de cabină și-a făcut foarte bine treaba!

Emirates-plane-crash-video-evacuation

Totuși, a fost raportat un deces în rândul echipelor de intervenției. Un pompier a murit în urma rănilor suferite în timpul procesului de stingere a focului.

Au apărut și imagini din interiorul avionului, dar și din timpul evacuării de urgență. Urmărind aceste materiale video, ne-am întristat când am văzut reacția pasagerilor. Nu putem înțelge egoismul și inconștiența unora. Mulți s-au întins după bagaje, în loc să fugă din avion.

(puteți vedea pasageri cu bagaje – trist)

Prin procesul de recuperat bagajul, vă puneți viața în pericol, dar și a oamenilor din jur. Încetiniți procesul de evacuare. Dacă trageți de acele compartimente de bagaje, puteți să blocați evacuarea sau să răniți oameni.

Repetăm! Când este o evacuare de urgență, abandonați bunurile și fugiți. Viața voastră stă în cele 90 de secunde necesare evacuării unei aeronave. Orice întârziere, poate fi fatală.

Sharing is caring!

Daca vrei sa afli primul despre cele mai bune tarife la biletele de avion sau sa fii la zi cu noutatile din aviatie, aboneaza-te prin RSS si urmareste AirlinesTravel.ro pe Facebook si pe Twitter!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Citește articolul precedent:
Doha-Pisa-Qatar-Airways-salutul-apa
Pisa a salutat Qatar Airways, pe 2 august 2016

Începând cu 2 august 2016, Qatar Airways deschide ruta Doha - Pisa. Prin inaugurarea acestei rute, numărul zborurilor spre Italia...

Închide