(Video) Decolarea spectaculoasă a unui Airbus A319-100 American Airlines de la St. Maarten

0 274

Nu sunt multe locuri în lume unde puteți sta foarte aproape de pista unui aeroport. Cel mai cunoscut este Aeroportul Internaţional Princess Juliana (IATA: SXM, ICAO: TNCM), recunoscut şi ca Aeroportul Internațional Saint Maarten, fiind locul ideal pentru orice pasionat de avioane. Are pista delimitată la capete de apă, însă în capătul pistei 10 se află şi vestita plajă Maho Beach. Majoritatea avioanelor aterizează/decolează pe pista 10, trecând la joasă altitudine peste plajă, iar oamenii se pot bucura de imagini spectaculoase.

Sunt rare cazurile când decolările se fac de pe pista 28 a Aeroportului Internaţional Princess Juliana, oferind senzaţii tari celor aflaţi la sol, pe plaja Maho Beach. Pe 7 ianuarie 2015, Shripal Shah a fost la locul şi momentul potrivit, reuşind să filmeze decolarea unui Airbus A319-100 American Airlines de pe pista 28.

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
A350-XWB-Qatar-Airways-New-York-1
(Video) Doha – New York cu Airbus A350-900 Qatar Airways, pe 8 decembrie 2015

Pe 8 decembrie 2015, Qatar Airways a operat un zbor charter cu A350-900 XWB, pe ruta Doha - New York....

Închide