(Video) Zborul inaugural Constanța – Atena cu Blue Air

1 112

Pe 4 iunie 2016, s-a dansat Sirtaki în terminalul plecări al Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu – Constanța. După mulți ani de așteptare, a fost inaugurată ruta Constanța – Atena – Larnaca.

Inaugurare Constanta - Atena cu Blue Air

Aeronava Boeing 737-400 (YR-BAR) a aterizat la Constanța, în jurul orei 12:15, sosind de la Atena. Conform tradiției, avionul a primit botezul tunurilor cu apă. La evenimentul inaugural au participat reprezentanții presei locale, oficialități din Constanța, dar și echipajul Blue Air.

Circuite exotice

botezul-constanta-atena-blue-air

Pentru comunitatea elenă din Dobrogea, dar și pentru cei ce doresc să descopere Atena, această rută reprezintă un avantaj. Totodată, Asociația Litoral – Delta Dunării împreună cu conducerea Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța speră să atragă turiști greci și ciprioți pe litoralul românesc.

constanta-atena-blue-air-airlinestravel

constanta-atena-blue-air

Reprezentanții AirlinesTravel au participat la acest eveniment în calitate de pasageri pe primul zbor Constanța – Atena. Despre experiența noastră la Atena vom povesti într-un articol separat.

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

1 comentariu

  1. Atena: de la Acropole la Portul Pireu

    […] noastră a început în dimineaţa zilei de 4 iunie, participând pentru puţin timp la festivitatea de inaugurare a rutei. S-a dansat sirtaki în terminalul „Plecări” al Aeroportului Internaţional […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
tata-fiu-piloti-klm
Tatăl și-a dirijat fiul la ultimul zbor, pe Aeroportul Schiphol

La finalul lunii mai, Aeroportul Internațional Schiphol și Air France-KLM au pregătit un eveniment inedit și o surpriză pentru Derk...

Închide