(Video) Boeing 787 Norwegian vs. Airbus A340 Virgin Atlantic la 12 000 de metri altitudine

0 73

În toamna anului trecut, un pasager a filmat o „întrecere” la înălţime. Conform declaraţiilor acestuia, se afla în aeronava Boeing 787 Norwegian, care opera zborul între Londra (Gatwick) şi New York (JFK). În zborul peste Atlantic, timp de 30 de minute, aeronava norvegiana a zburat foarte aproape de un Airbus A340 Virgin Atlantic, cel din urmă operând un zbor între Londra (Heathrow) şi Boston.

Boeing 787 Norwegian a zburat la plafon 40 000ft, iar Airbus A340 Virgin Atlantic a zburat la plafon 39 000ft. Ambele aeronave au zburat în siguranţă, conform procedurilor standard de zbor peste Atlantic, un subiect pe care l-am mai abordat în urmă cu ceva timp pornind de la un material video creat de KLM. Dacă întâlniţi astfel de situaţii, trebuie doar să vă bucuraţi de privelişte. Nu vă panicaţi. În cazul acesta, dierenţa de plafon pe verticală era de 1000 ft. Astfel de situaţii nu sunt periculoase, dar cu siguranţă sunt foarte spectaculoase. Pe zborurile voastre, aţi avut parte de astfel de „întreceri”?

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
Boeing 787-9 KLM şi o nouă etapă pentru operatorul olandez

Pentru KLM, introducerea noilor aeronave Boeing 787-9 în serviciul operaţional va marca începutul unei noi ere. KLM a ales acest...

Închide