VIDEO: Boeing 747 Air Force One in Cuba

VIDEO: Boeing 747 Air Force One in Cuba

VIDEO: Boeing 747 Air Force One a aterizat în Cuba

Oferta Vila Camelia

Pentru prima dată în istorie, aeronava prezidenţială a Statelor Unite, recunoscută şi ca Air Force One, a aterizat în Cuba. Acest lucru a stârnit curiozitatea presei şi a localnicilor. Când se scrie istoria, curioşi suntem cu toţii.

 Air Force One in Cuba

FOTO: Reuters / Air Force One in Cuba

air-force-one-over-havana-1

FOTO: Rolando Pujol, european pressphoto agency

Mai multe aeronave militare, printre care Boeing C-17 Globemaster III şi Lockheed C-5 Galaxy, au transportat în Cuba mai multe echipamente şi autovehicule de transport pentru vizita preşedintelui Barack Obama. Printre echipamentele aduse din Statele Unite, se regăsesc: maşina preşedintelui „Cadillac One” şi elicopterul Sikorsky SH-3 Sea King „Marine One”.

Moment istoric: Obama a ajuns in Cuba!

Dar cea mai aşteptată aeronavă a fost cea prezidenţială. Un Boeing 747 foarte bine echipat, care este recunoscut şi ca „Air Force One”. Jumbo jet a transportat delegaţia de la Casa Albă. Şi-a făcut intrarea în Cuba în compania unor avioane de vânătoare, model F-35.

Pentru prima dată în istorie, Boeing 747 „Air Force One” atinge solul cubanez. Ultimul preşedinte american, care a pus piciorul în Cuba, a fost Calvin Coolidge, în 1928.

Obama-in-Cuba

Vizita lui Barack Obama are o semnificație importantă pentru cele două țări. Cuba s-a pregătit luni de zile pentru această vizită, lucru ce se poate vedea în toată Havana.

Sharing is caring!

Daca vrei sa afli primul despre cele mai bune tarife la biletele de avion sau sa fii la zi cu noutatile din aviatie, aboneaza-te prin RSS si urmareste AirlinesTravel.ro pe Facebook si pe Twitter!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Citește articolul precedent:
controle-aerien-dgac
Greva controlorilor de trafic afectează 20% din numărul zborurilor pe 5 aeroporturi din Franţa

Din cauza unei greve a controlorilor de trafic aerian, care are loc la solicitarea UNSA și CFDT, 20% din zborurile...

Închide