Boeing 747-400 Transaero Airlines "Tigru Siberian"

Boeing 747-400 Transaero Airlines "Tigru Siberian"

(Video) Boeing 747-400 Transaero Airlines în livery „Tigru Siberian”

Oferta Vila Camelia

Pe 22 iunie 2015, Amur Tiger Center şi Transaero Airlines au prezentat un proiect comun cu privire la protejarea mediului şi a speciilor rare şi pe cale de dispariţie. Proiectul se numeşte „Tiger flight”, iar evenimentul a avut loc la Aeroportul Vnukovo din Moscova.

În cadrul acestui proiect, o aeronavă Boeing 747-400 Transaero Airlines a fost vopsită în livery „Tigru Siberian”. Cu sponsorizare de la compania COALCO, „nasul” avionului a primit capul inconfundabil al unui tigru Amur.

Conform unui studiu, populaţia de tigri siberieni din Rusia s-a stabilizat la 510-540 de exemplare, fiind specia cea mai ameninţată cu dispariţia. Acesta este motivul pentru care proiectul comun desfăşurat de Amur Tiger Center şi Transaero Airlines are motto-ul: „Caring for tigers together”.

Proiectul va avea şi componente de informare şi conştietizare asupra problemelor de mediu şi a speciilor aflate pe cale de dispariţie. Transaero Airlines va publica în revista de bord, dar şi pe canalele social media, secţiuni Wildlife prin care va evidenţia problemele tigrilor Amur. La bordul aeronavei Boeing 747-400 (EI-XLN) Transaero Airlines vor putea fi urmărite documentare realizate de Amur Tiger Center.

Sharing is caring!

Daca vrei sa afli primul despre cele mai bune tarife la biletele de avion sau sa fii la zi cu noutatile din aviatie, aboneaza-te prin RSS si urmareste AirlinesTravel.ro pe Facebook si pe Twitter!
No Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Citește articolul precedent:
Boeing_717-2BL,_Volotea_Airlines
Verona – Chişinău cu Volotea, din 18.12.2015

Pe 18 decembrie 2015, Volotea va deschide ruta Verona – Chișinau. Ruta va fi onorată cu 2 zboruri pe săptămână...

Închide