(Video) Boeing 747-400 Transaero Airlines în livery „Tigru Siberian”

1 201
avion+cazare litoral Romania

Pe 22 iunie 2015, Amur Tiger Center şi Transaero Airlines au prezentat un proiect comun cu privire la protejarea mediului şi a speciilor rare şi pe cale de dispariţie. Proiectul se numeşte „Tiger flight”, iar evenimentul a avut loc la Aeroportul Vnukovo din Moscova.

În cadrul acestui proiect, o aeronavă Boeing 747-400 Transaero Airlines a fost vopsită în livery „Tigru Siberian”. Cu sponsorizare de la compania COALCO, „nasul” avionului a primit capul inconfundabil al unui tigru Amur.

Pensiunea Iara

Conform unui studiu, populaţia de tigri siberieni din Rusia s-a stabilizat la 510-540 de exemplare, fiind specia cea mai ameninţată cu dispariţia. Acesta este motivul pentru care proiectul comun desfăşurat de Amur Tiger Center şi Transaero Airlines are motto-ul: „Caring for tigers together”.

Proiectul va avea şi componente de informare şi conştietizare asupra problemelor de mediu şi a speciilor aflate pe cale de dispariţie. Transaero Airlines va publica în revista de bord, dar şi pe canalele social media, secţiuni Wildlife prin care va evidenţia problemele tigrilor Amur. La bordul aeronavei Boeing 747-400 (EI-XLN) Transaero Airlines vor putea fi urmărite documentare realizate de Amur Tiger Center.

hotel unirea

S-ar putea sa-ti placa si

1 comentariu

  1. Transaero a recepţionat primul Airbus A321 din flotă | Airlines Travel

    […] Avionul este pictat în noul livery Transaero, cel prezentat în mai 2015. Totodată, Amur Tiger Center şi Transaero Airlines au prezentat un proiect comun cu privire la protejarea mediului şi a speciilor rare şi pe cale de dispariţie. În baza acestui proiect, Transaero a pictat o aeronavă Boeing 747-400 în livery special. Cu sponsorizare de la compania COALCO, “nasul” avionului a primit capul inconfundabil al unui tigru Amur. […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
Verona – Chişinău cu Volotea, din 18.12.2015

Pe 18 decembrie 2015, Volotea va deschide ruta Verona – Chișinau. Ruta va fi onorată cu 2 zboruri pe săptămână...

Închide