(Video) Beijing (PEK) - Havana (HAV) via Montreal (YUL) cu Air China, din 27 decembrie 2016

(Video) Beijing (PEK) - Havana (HAV) via Montreal (YUL) cu Air China, din 27 decembrie 2016

(Video) Beijing (PEK) – Havana (HAV) via Montreal (YUL) cu Air China, din 27 decembrie 2016

Oferta Vila Camelia

Finalul de an 2015 a venit cu multe lansări de noi rute la nivel global. Una dintre acestea este Beijing (PEK) – Havana (HAV) via Montreal (YUL) cu Air China, care a început să fie operată pe 27 decembrie 2015.

Începând cu 2016, tot mai multe companii aeriene vor zbura spre Cuba şi cu siguranţă vă vom ţine la zi cu informaţiile. Vă reamintim de ruta Viena – Havana cu Austrian Airlines, care va fi inaugurată pe 25 octombrie 2016.

Beijing-Havana-Air-China

Ruta Beijing (PEK) – Havana (HAV) via Montreal (YUL) (13061 de kilometri) este onorată cu 3 zboruri săptămânale, în zilele de marţi, vineri şi duminică, la bordul aeronavelor Boeing 777-300ER. În prezent, Air China zboară spre 10 destinaţii din America: Havana, Honolulu, Houston, Los Angeles, Montreal, New York (JFK și Newark), San Francisco, Sao Paulo, Vancouver şi Washington.

Sharing is caring!

Daca vrei sa afli primul despre cele mai bune tarife la biletele de avion sau sa fii la zi cu noutatile din aviatie, aboneaza-te prin RSS si urmareste AirlinesTravel.ro pe Facebook si pe Twitter!
3 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Citește articolul precedent:
Hangzhou-Madrid-Beijing-Capital-Airlines
Hangzhou (HGH) – Madrid (MAD) cu Beijing Capital Airlines, din 28 decembrie 2015

Beijing Capital Airlines, subsidiara Hainan Airlines, a început operarea zborurilor pe ruta Hangzhou (HGH) - Madrid (MAD), prima spre Europa....

Închide