(Video) Beijing (PEK) – Havana (HAV) via Montreal (YUL) cu Air China, din 27 decembrie 2016

4 77

Finalul de an 2015 a venit cu multe lansări de noi rute la nivel global. Una dintre acestea este Beijing (PEK) – Havana (HAV) via Montreal (YUL) cu Air China, care a început să fie operată pe 27 decembrie 2015.

————————————————————-
Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
————————————————————-

Începând cu 2016, tot mai multe companii aeriene vor zbura spre Cuba şi cu siguranţă vă vom ţine la zi cu informaţiile. Vă reamintim de ruta Viena – Havana cu Austrian Airlines, care va fi inaugurată pe 25 octombrie 2016.

Circuite exotice

Beijing-Havana-Air-China

Ruta Beijing (PEK) – Havana (HAV) via Montreal (YUL) (13061 de kilometri) este onorată cu 3 zboruri săptămânale, în zilele de marţi, vineri şi duminică, la bordul aeronavelor Boeing 777-300ER. În prezent, Air China zboară spre 10 destinaţii din America: Havana, Honolulu, Houston, Los Angeles, Montreal, New York (JFK și Newark), San Francisco, Sao Paulo, Vancouver şi Washington.

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

4 Comentarii

 1. Air China a finalizat comanda pentru 6 aeronave Boeing 777-300ER

  […] Transportatorul aerian chinez continuă să-şi modernizeze flota pentru zborurile lung-curier şi are în plan extinderea reţelei operaţionale la nivel internaţional. La finalul lui 2015, Air China a adăugat a 10-a destinaţie din America pe harta operaţională, zburând spre Havana, C…. […]

 2. maestrul RA says

  NU am inteles , de ce trebuie sa zboare la Montreal, si apoi sa traverseze tot continentul American, pana in Cuba ?!? Se putea lega Havana, de o alta destinatie mai din Sud, de exemplu Sao Paulo.

  1. Sorin Rusi says

   Asa au preferat si le-a iesit la socoteala..cu o escala in Montreal 🙂

  2. Sorin says

   Pai este cea mai rapida ruta. Pentru ca zborurile din Beijing catre America de Nord o ia pe la Polul Nord prin Antartica si apoi zboara in jos inspre NY sau alte destinatii, in cazul de fata Montreal.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
Hangzhou-Madrid-Beijing-Capital-Airlines
Hangzhou (HGH) – Madrid (MAD) cu Beijing Capital Airlines, din 28 decembrie 2015

Beijing Capital Airlines, subsidiara Hainan Airlines, a început operarea zborurilor pe ruta Hangzhou (HGH) - Madrid (MAD), prima spre Europa....

Închide