Airbus A350 XWB la scara 1:20 si primul zbor

Airbus A350 XWB la scara 1:20 si primul zbor

(Video) Airbus A350 XWB la scară 1:20 şi primul zbor

Oferta Vila Camelia

La aproximativ 2 ani de la primul zbor operat de un avion Airbus A350 XWB, iată că un frăţior mai mic, o machetă construită la scara 1:20, a decolat în primul zbor. Evenimentul a avut loc la baza Airbus din Hamburg, Germania.

Micuţa aeronavă a fost pilotată de Christoph Paff, un mecanic în formare la Airbus. El a preluat ideea colegilor de a construi o machetă A350 şi a dus proiectul la un alt nivel.

„Noi lucram pentru o super companie, așa că ar trebui să încercăm ceva mai măreț: construim un A350 XWB cu o anvergură a aripilor de 3.20 metri și alimentat de motoare cu reacție”, a fost declaraţia lui Paff. Proiectul a început în 2011 şi a fost finalizat la mijlocul lui 2012. Au fost necesare 3000 de ore muncă.

A350_XWB_model_aircraft

A350_XWB_model_aircraft

A350_XWB_model_aircraft

A350_XWB_model_aircraft

O jucărie pentru oameni mari. O pasiune dusă la extreme de mulţi pasionaţi de aviaţie, dar o pasiune frumoasă. Martin Müller, un alt tânăr pasionat de avioane, a proiectat şi a construit un Airbus A310 RC până la cele mai mici detalii.

Sharing is caring!

Daca vrei sa afli primul despre cele mai bune tarife la biletele de avion sau sa fii la zi cu noutatile din aviatie, aboneaza-te prin RSS si urmareste AirlinesTravel.ro pe Facebook si pe Twitter!
Etichete:,

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Citește articolul precedent:
Airbus-A320-Wizz-Air-HA-LYB
„Cadet pilot career” – caravana Wizz Air

Wizz Air se alătură CTC Aviation în cadrul unei caravane de promovare a carierei aviatice la București, Budapesta și Varșovia...

Închide