(Video) Airbus A350 XWB la scară 1:20 şi primul zbor

0 90

La aproximativ 2 ani de la primul zbor operat de un avion Airbus A350 XWB, iată că un frăţior mai mic, o machetă construită la scara 1:20, a decolat în primul zbor. Evenimentul a avut loc la baza Airbus din Hamburg, Germania.

Micuţa aeronavă a fost pilotată de Christoph Paff, un mecanic în formare la Airbus. El a preluat ideea colegilor de a construi o machetă A350 şi a dus proiectul la un alt nivel.

Circuite exotice

„Noi lucram pentru o super companie, așa că ar trebui să încercăm ceva mai măreț: construim un A350 XWB cu o anvergură a aripilor de 3.20 metri și alimentat de motoare cu reacție”, a fost declaraţia lui Paff. Proiectul a început în 2011 şi a fost finalizat la mijlocul lui 2012. Au fost necesare 3000 de ore muncă.

A350_XWB_model_aircraft
A350_XWB_model_aircraft
A350_XWB_model_aircraft
A350_XWB_model_aircraft

O jucărie pentru oameni mari. O pasiune dusă la extreme de mulţi pasionaţi de aviaţie, dar o pasiune frumoasă. Martin Müller, un alt tânăr pasionat de avioane, a proiectat şi a construit un Airbus A310 RC până la cele mai mici detalii.

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
Airbus-A320-Wizz-Air-HA-LYB
„Cadet pilot career” – caravana Wizz Air

Wizz Air se alătură CTC Aviation în cadrul unei caravane de promovare a carierei aviatice la București, Budapesta și Varșovia...

Închide