VIDEO: Airbus A350 XWB Cathay Pacific la primul zbor

VIDEO: Airbus A350 XWB Cathay Pacific la primul zbor

(Video) Airbus A350 XWB Cathay Pacific la primul zbor

Oferta Vila Camelia

Pe 24 martie, primul Airbus A350-900 Cathay Pacific (B-LRA) a operat cu succes primul zbor. Acesta a fost operat de la Toulouse.

Acesta este primul A350 XWB dintr-o comandă de 48 de unităţi (22 x A350-900 şi 26 x A350-1000) plasată de Cathay Pacific. Aeronavele vor fi exploatate pe rute medii şi lungi, Cathay Pacific având oportunitatea de a creşte calitatea serviciilor pe rutele sale.

Airbus A350 Cathay Pacific

Companiile aeriene din zona Asia-Pacific au comandat 241 de avioane A350 XWB, totalizând o treime din toate comenzile înregistrate de noul tip de aeronavă widebody. Noile avioane A350 XWB dispun de cel mai nou design aerodinamic, de o structură a fuselajului din fibră de carbon, dar şi de noile motoare Rolls-Royce Trent XWB. Noile facilităţi duc la un consum de carburant cu 25% mai mic comparativ cu avioanele similare.

Sharing is caring!

Daca vrei sa afli primul despre cele mai bune tarife la biletele de avion sau sa fii la zi cu noutatile din aviatie, aboneaza-te prin RSS si urmareste AirlinesTravel.ro pe Facebook si pe Twitter!
No Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Citește articolul precedent:
Airbus A330 French Blue
Primul Airbus A330-300 French Blue pe linia de asamblare

Pe 17 martie, Groupe Dubreuil a prezentat French Blue, un operator aerian low-cost pentru zborurile lung-curier. Va fi subsidiara Air...

Închide