Aeroportul International Frankfurt (FRA) la Discovery Channel

Aeroportul International Frankfurt (FRA) la Discovery Channel

(Video) Aeroportul Internaţional Frankfurt (FRA) la Discovery Channel

Oferta Vila Camelia

În timp ce un pilot începător se pregătește pentru primul lui zbor pe cont propriu, controlorii de trafic aerian redirecționează avioanele, căci se apropie o furtună, iar cei care încarcă și descarcă bagajele pasagerilor depistează o valiză suspectă. În fiecare episod din ”Mega aeroportul – Aeroportul Internaţional Frankfurt”, urmăriţi trei sau patru povești în plină desfășurare, observând un anumit grup de angajați, esențiali pentru buna funcționare a aeroportului. Pe lângă întâmplări și persoane reale, urmăriţi secvențe extraordinare filmate de oameni obișnuiți și interviuri pline de forță, care descriu momente dramatice, pline de suspans.

Începând din 6 iunie, puteţi intra în culisele Aeroportului Internaţional Frankfurt (FRA), în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, pe Discovery Channel.

Citiţi şi:
Top 5 meserii extrem de solicitante
Top 5 meserii surprinzătoare pe aeroportul din Frankfurt

Sharing is caring!

Daca vrei sa afli primul despre cele mai bune tarife la biletele de avion sau sa fii la zi cu noutatile din aviatie, aboneaza-te prin RSS si urmareste AirlinesTravel.ro pe Facebook si pe Twitter!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Citește articolul precedent:
noul-livery-alitalia
(Video) #DiscoverAlitalia – noul livery Alitalia

Pe 4 iunie 2015, în faţa a peste 1500 de angajaţi şi reprezentanţi mass-media, dar şi a prim-ministrului italian, Matteo...

Închide