(Video) Aeroportul Internaţional Frankfurt (FRA) la Discovery Channel

0 106

În timp ce un pilot începător se pregătește pentru primul lui zbor pe cont propriu, controlorii de trafic aerian redirecționează avioanele, căci se apropie o furtună, iar cei care încarcă și descarcă bagajele pasagerilor depistează o valiză suspectă. În fiecare episod din ”Mega aeroportul – Aeroportul Internaţional Frankfurt”, urmăriţi trei sau patru povești în plină desfășurare, observând un anumit grup de angajați, esențiali pentru buna funcționare a aeroportului. Pe lângă întâmplări și persoane reale, urmăriţi secvențe extraordinare filmate de oameni obișnuiți și interviuri pline de forță, care descriu momente dramatice, pline de suspans.

Începând din 6 iunie, puteţi intra în culisele Aeroportului Internaţional Frankfurt (FRA), în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, pe Discovery Channel.

Circuite exotice

Citiţi şi:
Top 5 meserii extrem de solicitante
Top 5 meserii surprinzătoare pe aeroportul din Frankfurt

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
noul-livery-alitalia
(Video) #DiscoverAlitalia – noul livery Alitalia

Pe 4 iunie 2015, în faţa a peste 1500 de angajaţi şi reprezentanţi mass-media, dar şi a prim-ministrului italian, Matteo...

Închide