Varșovia - Newark cu LOT Polish Airlines, din 28 aprilie 2017

Varșovia - Newark cu LOT Polish Airlines, din 28 aprilie 2017

Varșovia – Newark cu LOT Polish Airlines, din 28 aprilie 2017

Oferta Vila Camelia

Din 28 aprilie 2017, LOT Polish Airlines va opera 4 zboruri săptămânale pe ruta Varșovia – Newark (New York). La început, LOT va zbura cu Boeing 767-300 în zilele de luni, joi, vineri și duminică. Din iunie se va zbura și marțea. Din august, va fi introdusă aeronava Boeing 787-8 Dreamliner, configurată în 3 clase: LOT Business Class, LOT Premium Economy and LOT Economy.

Boeing-787-LOT

Varșovia – Newark cu LOT Polish Airlines

În paralel, LOT Polish Airlines va continua să zboare și la New York JFK, cu o frecvență de 7 zboruri săptămânale. În sezonul de vară 2017, LOT va oferi până la 2 zboruri zilnice (aproximativ) pe ruta Varșovia – New York, dar spre 2 aeroporturi diferite.

Biletele vor putea fi cumpărate începând cu 4 octombrie 2016, de pe site-ul LOT, de la agențiile partenere sau birourile LOT.

Sharing is caring!

Daca vrei sa afli primul despre cele mai bune tarife la biletele de avion sau sa fii la zi cu noutatile din aviatie, aboneaza-te prin RSS si urmareste AirlinesTravel.ro pe Facebook si pe Twitter!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Citește articolul precedent:
aterizare-paralel-san-francisco-sfo
Aterizare în paralel la San Francisco (Video)

Dacă ați urmărit cu atenție pagina AirlinesTravel pe facebook, probabil că ați observat când am postat imagini cu aterizări în...

Închide