Varşovia – Chişinău cu LOT Polish Airlines, din 2 ianuarie 2016

1 139

Începutul de an vine cu noi rute. Începând cu 2 ianuarie 2016, LOT Polish Airlines a început operarea zborurilor pe ruta Varşovia – Chişinău. Prima aeronava LOT de la Varșovia la Chișinău a operat zborul inaugural pe data de 02 ianuarie, iar pasagerii au servit șampanie și li s-a transmis un anunţ special de inaugurare. Ruta Varşovia-Chişinău acum reluat, este singura legătura directă între Republica Moldova și Polonia.

Serviciul redeschis de la Chișinău la Varșovia oferă pasagerilor acces la numeroase zboruri către aproape 60 de destinaţii cu plecare din Aeroportul Chopin din Varşovia, gazda Companiei LOT: Chicago, New York, Toronto, Stockholm, Vilnius, Moscova, Copenhaga, Bruxelles, Londra, Amsterdam, Geneva, Dusseldorf sau Hamburg. Până în prezent, nici o altă companie aeriană nu a avut o ofertă atât de complexă de produse şi conexiuni cu tranzit printr-un aeroport confortabil şi modern aşa cum este cel din Varșovia, prin care LOT oferă timp de conexiune către destinaţiile europene de minimum 35 de minute! LOT leagă, de asemenea, Chișinăul cu multe orașe poloneze: Gdansk, Cracovia, Rzeszow, Szczecin, Poznan, Wroclaw sau Katowice!

LOT onorează zborurile Varşovia – Chișinău cu avioane moderne de tipul Bombardier Q400. Sunt operate 4 zboruri săptămânale, după următorul orar: decolarea către Varșovia este programată la orele 14:40 (în zilele de luni şi vineri) şi 17:55 (în zilele de marți și sâmbăta). Din sezonul de vară, LOT va opera zboruri zilnice pe ruta Varşovia-Chişinău!

Circuite exotice

Totodată, începutul de 2016 vine şi cu alte destinaţii în reţeaua LOT: Zurich, Yerevan, Dusseldorf, Chişinău, Belgrade şi Barcelona.

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

1 comentariu

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
Aeroportul-Henri-Coanda-Otopeni
La Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti, traficul aerian se desfăşoară în condiţii de iarnă

Pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti şi Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa Aurel Vlaicu, traficul aerian se desfăşoară în condiţii de...

Închide