Un Antonov AN-26 South Supreme Airlines s-a prăbușit la Aeroportul Wau, Sudanul de Sud

La bordul aeronavei se aflau 44 de persoane! Numărul victimelor este neclar!

0 962
avion+cazare litoral Romania

Update 21.03.2017: Conform unoilor informații, aeronava de tipul Antonov An-26, care opera sub culorile South Supreme Airlines, s-a lovit de o mașină de pompieri pe pista Aeroportului Wau, Sudanul de Sud.

În urma coliziunii, aeronava a luat foc și a fost distrusă în totalitate. Cei 40 de pasageri și 5 membri ai au fost evacuați la timp, fiind înregistrați 17-18 răniți. Spre bucuria tuturor, nu au fost înregistrate victime.

————————————————————-

Pensiunea Iara

Astăzi, în jurul orei 15:00 (ora locală), o aeronavă de tipul Antonov 26 South Supreme Airlines s-a prăbușit la Aeroportul Wau, Sudanul de Sud. Zvonurile spun că la bord se aflau 44 de persoane, însă nu sunt informații oficiale. Listele cu pasagerii nu au fost făcute publice.

Antonov-26-Sudanul-de-Sud-1

Un Antonov AN-26 South Supreme Airlines s-a prăbușit

hotel unirea

Aeronava a fost distrusă în totalitate în urma unui incendiu, care s-a declanșat la impactul cu solul. Numărul victimelor este neclar. Sunt martori locali care au anunțat mai mulți răniți. Un post de radio din Juba a anunțat că 9 persoane rănite au fost transportate la spital.

Antonov-26-Sudanul-de-Sud-2

Potrivit oficialului local din Sudanul de Sud, citat de BBC Africa, avionul venea din Juba, capitala Sudanului de Sud.

Vom reveni cu informații!

S-ar putea sa-ti placa si

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
Flybondi
Flybondi va opera zborurile cu aeronave Boeing 737-800

Flybondi va fi prima companie aeriană low-cost din Argentina. Aceasta a fost înființată în 2016, însă primele zboruri le va...

Închide