Turkish Airlines va zbura la Cluj, TAROM şi Pegasus în standby

Turkish Airlines va zbura la Cluj, TAROM şi Pegasus în standby

Turkish Airlines va zbura la Cluj, TAROM şi Pegasus în standby

Oferta Vila Camelia

Luna trecută, pe 20 aprilie 2016, anunţam ruta Cluj – Istanbul cu TAROM (de la 1 iunie). La scurt timp, zvonurile anunţau că ruta Cluj – Istanbul va fi operată şi de Pegasus, operator low-cost cu baza la Istanbul.

Însă lucrurile nu se opresc aici. Ieri, Cristian Dumitru (colegul nostru vigilent) a descoperit un anunţ oficial făcut de Turkish Airlines.

„The Incorporation has decided to start operating scheduled flights, based on fleet availability, to Cluj of Romania.”

turkish_airlines_boeing_737

Oare există cerere aşa de mare pentru această rută, cât să poată fi operată de 3 transportatori aerieni? Nu credem! De câteva zile, TAROM a scos din sistem zborul direct Cluj – Istanbul. Nici Pegasus nu a confirmat încă ruta, semn că încă nu a primit aprobare. Si nici nu credem că o va mai anunţa.

Aşteptăm anunţul oficial de la Turkish Airlines pentru această rută. Zvonurile de pe forum.fly-ra.com/ anunţă că ruta Cluj – Istanbul va fi onorată cu 4 zboruri săptămânale.

Sharing is caring!

Daca vrei sa afli primul despre cele mai bune tarife la biletele de avion sau sa fii la zi cu noutatile din aviatie, aboneaza-te prin RSS si urmareste AirlinesTravel.ro pe Facebook si pe Twitter!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Citește articolul precedent:
Conferinta-Ryanair-Timisoara
[Oferta Ryanair] 20% reducere pentru zborurile din/spre Timişoara

Astăzi (11 Mai), Ryanair a lansat o promoție specială fulger pentru Timișoara: 20% reducere pentru toate rutele din/către Timișoara pentru...

Închide