Turkish Airlines va recepționa 26 de aeronave Boeing, în acest an

Turkish Airlines va recepționa 26 de aeronave Boeing, în acest an

Turkish Airlines va recepționa 26 de aeronave Boeing, în acest an

Oferta Vila Camelia

Pentru 2016, Turkish Airlines are în plan să recepționeze 26 de aeronave Boeing: 6 avioane Boeing 777-300ER și 20 de avioane Boeing 737-800 Next Generation. Operatorul turc este recunoscut pentru vasta sa rețea de destinații și țări, dar și pentru creșterea progresivă înregistrată în ultimii ani. A fost votată compania anului în Europa și se află în topul companiilor aeriene de top din lume.

Turkish Airlines 737

Prin recepționarea noilor aeronave, Turkish Airlines va continua să se extindă pe rutele lungi, dar și pe cele scurte și medii. Boeing 737-800 NG este unul dintre cele mai bune avioane cu un singur culoar, iar Boeing 777-300ER este recunoscut pentru fiabilitatea sa pe zborurile lung-curier.

Turkish Airlines și Boeing au o relație comercială cu istorie lungă, începută în 1945, odată cu sosirea primelor avioane DC-3 și C-47. Turkish Airlines a intrat în epoca avioanelor cu jet la final de 1960, atunci când compania a început să opereze cu avioane de tipul DC-9, DC-10 și Boeing 707. De-a lungul anilor, Turkish Airlines a avut ăn flotă și avioane din familiile Boeing 727, 757, MD-80.

Sharing is caring!

Daca vrei sa afli primul despre cele mai bune tarife la biletele de avion sau sa fii la zi cu noutatile din aviatie, aboneaza-te prin RSS si urmareste AirlinesTravel.ro pe Facebook si pe Twitter!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Citește articolul precedent:
turkish_airlines_boeing_737
Noul orar Istanbul – Constanța – Istanbul cu Turkish Airlines

Începând cu 9 mai 2016, Turkish Airlines modifică orarul zborurilor pe ruta Constanța - Istanbul. Noile zboruri vor fi operate...

Închide