Trafic aerian normal la Aeroportul Internațional Henri Coandă – București

1 1.020
avion+cazare litoral Romania

La București, condițiile meteo s-au îmbunătățit comparativ cu ziua de ieri. Nu mai ninge, vântul suflă ușor, însă gerul își face simțită prezența. În aceste condiții, traficul aerian se desfășoară normal.

Trafic aerian normal la Aeroportul Otopeni

Pe Aeroportul Internaţional ”Henri Coandă” Bucureşti şi Aeroportul Internaţional ”Aurel Vlaicu” Bucureşti Băneasa, traficul aerian se desfăşoară normal, în condiţii de iarnă.

Pensiunea Iara

trafic-aerian-normal-aeroport-otopeni-bucuresti-1

-trafic-aerian-normal-aeroport-otopeni-bucuresti

-trafic-aerian-normal-aeroport-otopeni-bucuresti-3

hotel unirea

Nicio cursă nu este anulată pe Aeroportul Henri Coandă din cauza condiţiilor meteo. Unele zboruri pot înregistra întârzieri de până în 30 de minute la decolare, determinate de necesitatea degivrării aeronavelor.

Pe ambele aeroporturi ale Capitalei se intervine constant cu utilaje proprii pentru menţinerea suprafeţei de mişcare în condiţii optime. Pistele, platformele și cările de rulare a aeronavelor sunt deschise și operaționale, fiind asigurate condiţiile pentru desfăşurarea în deplină siguranţă a operaţiunilor aeriene.

Photo by Raluca Vintila

S-ar putea sa-ti placa si

1 comentariu

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
focuri-arma-Fort-Lauderdale-Hollywood
5 morți și 8 răniți într-un schimb de focuri la Fort Lauderdale-Hollywood

5 persoane au fost ucise și 8 rănite într-un schimb de focuri la Aeroportul Internațional Fort Lauderdale-Hollywood. O persoană a...

Închide