Trafic aerian normal la Aeroportul Henri Coanda București (8 februarie 2017)

Nu sunt curse anulate pe Aeroportul Henri Coandă!

0 425

Pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti şi Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa Aurel Vlaicu, traficul aerian se desfăşoară în condiţii de iarnă.

Nicio cursă nu este anulată pe Aeroportul Henri Coandă din cauza condiţiilor meteo. Unele zboruri pot înregistra întârzieri la decolare de până la o oră, determinate de degivrarea aeronavelor.

Trafic aerian normal pe aeroporturile bucureștene!

Circuite exotice

Pe ambele aeroporturi ale Capitalei se intervine constant cu utilaje proprii pentru menţinerea suprafeţei de mişcare în condiţii optime. Pistele, platformele și cările de rulare a aeronavelor sunt deschise și operaționale, fiind asigurate condiţiile pentru desfăşurarea operaţiunilor aeriene.

Informaţii în timp real despre situaţia zborurilor pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti pot fi găsite pe pagina www.bucharestairports.ro sau Plecari / Sosiri – Aeroportul Otopeni.

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti recomandă pasagerilor să îşi ia măsurile necesare pentru a se prezenta în timp la aeroport.

Photo by Tudor Radulescu!

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
Aeroport-Male-Maldive
Paris – Male cu Air France, de la 1 noiembrie 2017

Air France a anunțat o nouă rută exotică în portofoliu. Pe 1 noiembrie 2017, va fi inaugurată ruta Paris -...

Închide