Torino – Berlin (Tegel) cu Blue Air, din 2 mai 2016

1 113

Blue Air îşi consolidează baza din Torino şi anunţă noi rute pentru 2016. În toamna anului trecut, v-am anunţat că Blue Air va deschide 8 rute noi cu plecare din Torino, acestea fiind spre: Atena, Lamezia Terme, Londra, Madrid, Menorca, Palma de Mallorca, Stuttgart şi Roma.

berlin

În prezent, se pare că unele planuri s-au mai schimbat. A dispărut Stuttgart din lista destinaţiilor noi şi a apărut Berlin (Tegel). Noua rută Torino – Berlin va fi inaugurată din 2 mai 2016, iar tarifele pornesc de la 19.99 EURO/segment (39.98 EURO pentru zboruri dus-întors şi plata prin transfer bancar). Vor fi operate 3 zboruri săptămânale, în zilele de luni, miercuri, vineri, după următorul orar:

Circuite exotice

Torino – Caselle (TRN) 19:35 – 21:15 Berlin – Tegel (TXL) – luni, miercuri
Torino – Caselle (TRN) 13:15 – 14:55 Berlin – Tegel (TXL) – vineri

Berlin – Tegel (TXL) 22:00 – 23:40 Torino – Caselle (TRN) – luni, miercuri
Berlin – Tegel (TXL) 15:40 – 17:20 Torino – Caselle (TRN) – vineri

(via flytorino.it)

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

1 comentariu

  1. Torino - Alghero cu Blue Air, din 16 mai 2016

    […] Preţul porneşte de la 19.99 EURO (tarif cu toate taxele) şi aveţi inclus o gustare la bord şi bagajul de cabină de 10 Kg. Check-in-ul este gratuit online sau la aeroport. Aceasta este a 14-a rută directă pe care o va opera Blue Air de la baza din Torino. Zilele trecute a anunţat şi deschiderea rutei Torino – Berlin. […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
TOP 5 safety video amuzante şi neconvenţionale

Dacă aţi zburat cu avionul, cu siguranţă sunteţi familiarizaţi cu instructajul făcut la bord. Înainte de decolarea avionului, echipajul de...

Închide