Torino - Alghero cu Blue Air, din 16 mai 2016

Torino - Alghero cu Blue Air, din 16 mai 2016

Torino – Alghero cu Blue Air, din 16 mai 2016

Oferta Vila Camelia

Blue Air continuă să se extindă din baza din Torino, anunțând ruta Torino – Alghero, Sardinia. Noile zboruri vor începe pe 16 mai 2016 şi vor fi 4 rotaţii săptămânale, în zilele de luni, miercuri, joi şi sâmbătă. Vor fi operate după următorul program:

0B4009 Torino 14:00 – 15:05 Alghero
0B4010 Alghero 15:50 – 16:55 Torino

alghero

Foto: www.liac2013.uniss.it / Alghero

Preţul porneşte de la 19.99 EURO (tarif cu toate taxele) şi aveţi inclus o gustare la bord şi bagajul de cabină de 10 Kg. Check-in-ul este gratuit online sau la aeroport. Aceasta este a 14-a rută directă pe care o va opera Blue Air de la baza din Torino. Zilele trecute a anunţat şi deschiderea rutei Torino – Berlin.

Cu 3 aeronave alocate bazei de la Torino, Blue Air a reuşit să crească considerabil. Mai operează zboruri spre destinaţiile italiene: Roma, Bari, Lamezia Terme şi Catania. A legat Torino de câteva capitale europene: Bucureşti, Berlin, Atena, Londra şi Madrid. Iar la vară va zbura spre destinaţiile de vacanţă: Menorca, Palma de Mallorca şi Ibiza.

Sharing is caring!

Daca vrei sa afli primul despre cele mai bune tarife la biletele de avion sau sa fii la zi cu noutatile din aviatie, aboneaza-te prin RSS si urmareste AirlinesTravel.ro pe Facebook si pe Twitter!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Citește articolul precedent:
Ryanair-Michael-OLeary
Michael O’Leary, Chief Executive Officer al Ryanair, vine la Bucureşti

La început de 2016, cea mai dinamică evoluţie o are Ryanair. În 1.5 luni a anunţat deja noi baze din...

Închide