Torino – Alghero cu Blue Air, din 16 mai 2016

0 120

Blue Air continuă să se extindă din baza din Torino, anunțând ruta Torino – Alghero, Sardinia. Noile zboruri vor începe pe 16 mai 2016 şi vor fi 4 rotaţii săptămânale, în zilele de luni, miercuri, joi şi sâmbătă. Vor fi operate după următorul program:

0B4009 Torino 14:00 – 15:05 Alghero
0B4010 Alghero 15:50 – 16:55 Torino

alghero
Foto: www.liac2013.uniss.it / Alghero

Preţul porneşte de la 19.99 EURO (tarif cu toate taxele) şi aveţi inclus o gustare la bord şi bagajul de cabină de 10 Kg. Check-in-ul este gratuit online sau la aeroport. Aceasta este a 14-a rută directă pe care o va opera Blue Air de la baza din Torino. Zilele trecute a anunţat şi deschiderea rutei Torino – Berlin.

Circuite exotice

Cu 3 aeronave alocate bazei de la Torino, Blue Air a reuşit să crească considerabil. Mai operează zboruri spre destinaţiile italiene: Roma, Bari, Lamezia Terme şi Catania. A legat Torino de câteva capitale europene: Bucureşti, Berlin, Atena, Londra şi Madrid. Iar la vară va zbura spre destinaţiile de vacanţă: Menorca, Palma de Mallorca şi Ibiza.

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
Michael O’Leary, Chief Executive Officer al Ryanair, vine la Bucureşti

La început de 2016, cea mai dinamică evoluţie o are Ryanair. În 1.5 luni a anunţat deja noi baze din...

Închide