Timisoara - Munchen de 10 ani cu Lufthansa

Timisoara - Munchen de 10 ani cu Lufthansa

Timişoara – Munchen de 10 ani cu Lufthansa

Oferta Vila Camelia

Pe 1 iunie, Lufthansa a sarbătorit 10 ani de la decolarea primului zbor Timişoara – Munchen. Pasagerii companiei Lufthansa, care s-au îmbarcat luni după-amiază de pe Aeroportul Internaţional Traian Vuia din Timişoara cu destinaţia Munchen, au fost întâmpinaţi de tineri în costume tradiţionale şi au fost serviţi cu gustari şi băuturi specific bavareze.

Timişoara este unul din cele patru oraşe din România conectate de Lufthansa la una dintre cele mai mari reţele de zboruri din intreaga lume. Lufthansa zboară de trei ori pe zi din Timişoara. Frankfurt, Paris şi Londra sunt destinaţiile preferate de pasagerii din oraşul de pe Bega. Zborurile Lufthansa sunt operate cu aeronave Embraer E95, configurate cu două clase de călătorie: Business şi Economy Class. Aeronava Embraer E95 este echipată cu 8 locuri Business Class.

Vara aceasta, prin aeroportul Munchen, al doilea hub Lufthansa şi singurul aeroport european cotat cu 5 Stele Skytrax, Lufthansa oferă 2.267 de frecvenţe săptămânale căre 132 de destinaţii din 47 de ţări.

Sharing is caring!

Daca vrei sa afli primul despre cele mai bune tarife la biletele de avion sau sa fii la zi cu noutatile din aviatie, aboneaza-te prin RSS si urmareste AirlinesTravel.ro pe Facebook si pe Twitter!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Citește articolul precedent:
Program BIAS 2015
Afişul oficial #bias2015 – cel mai mare show aerian din România pe 20 iunie

Încă din 21 februarie, AirlinesTravel v-a anunţat data celui mai mare show aerian din România şi poate cel mai aşteptat...

Închide