Timişoara – Munchen de 10 ani cu Lufthansa

0 82

Pe 1 iunie, Lufthansa a sarbătorit 10 ani de la decolarea primului zbor Timişoara – Munchen. Pasagerii companiei Lufthansa, care s-au îmbarcat luni după-amiază de pe Aeroportul Internaţional Traian Vuia din Timişoara cu destinaţia Munchen, au fost întâmpinaţi de tineri în costume tradiţionale şi au fost serviţi cu gustari şi băuturi specific bavareze.

Timişoara este unul din cele patru oraşe din România conectate de Lufthansa la una dintre cele mai mari reţele de zboruri din intreaga lume. Lufthansa zboară de trei ori pe zi din Timişoara. Frankfurt, Paris şi Londra sunt destinaţiile preferate de pasagerii din oraşul de pe Bega. Zborurile Lufthansa sunt operate cu aeronave Embraer E95, configurate cu două clase de călătorie: Business şi Economy Class. Aeronava Embraer E95 este echipată cu 8 locuri Business Class.

Vara aceasta, prin aeroportul Munchen, al doilea hub Lufthansa şi singurul aeroport european cotat cu 5 Stele Skytrax, Lufthansa oferă 2.267 de frecvenţe săptămânale căre 132 de destinaţii din 47 de ţări.

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
Program BIAS 2015
Afişul oficial #bias2015 – cel mai mare show aerian din România pe 20 iunie

Încă din 21 februarie, AirlinesTravel v-a anunţat data celui mai mare show aerian din România şi poate cel mai aşteptat...

Închide