Timişoara – Frankfurt Hahn cu Ryanair, din 4 noiembrie 2016

1 188

Astăzi a fost o zi importantă pentru Aeroportul Internaţional “Traian Vuia” din Timişoara.Ryanair, unul dintre cei mai mari operatori aerieni low-cost, a anunţat bază şi rute noi. Una dintre acestea este Timişoara – Frankfurt Hahn, rută ce va fi inaugurată pe 4 noiembrie 2016.

Frankfurt

Orarul zborurilor pe ruta Timişoara – Frankfurt Hahn:

Circuite exotice

FR 312 Timişoara 09:50 – 10:50 Frankfurt Hahn
FR 313 Frankfurt Hahn 11:15 – 14:10 Timişoara

Zborurile vor fi operate în zilele de vineri şi luni. Durata zborului va fi de aproximativ 2 ore. Tarife promotionale de la 19.99 EURO/segment.

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

1 comentariu

  1. În 2015, Aeroportul Internaţional Timişoara a înregistrat 924.459 pasageri îmbarcaţi/debarcaţi

    […] De altfel, aşa cum ne-am propus, începutul anului 2016 a dat startul deschiderii de noi destinaţii şi noi parteneriate cu companii aeriene, respectiv destinaţia Eindhoven – Olanda, spre care se vor opera zboruri începând cu 29 martie 2016, şi noua bază aeriană a companiei Ryanair, în premieră pentru România, care va opera zboruri începând cel mai târziu de la data de 1 noiembrie 2016, pe rutele: Timişoara – Bucureşti, Timişoara – Londra-Stansted, Timişoara – Milano-Bergamo, Timişoara – Bruxelles Charleroi, Timişoara – Berlin, Timişoara – Dusseldorf-Weeze, Timişoara – Frankfurt-Hahn. […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
Dusseldorf
Timişoara – Dusseldorf Weeze cu Ryanair, din 2 noiembrie 2016

Astăzi a fost o zi importantă pentru Aeroportul Internaţional "Traian Vuia" din Timişoara. Ryanair, unul dintre cei mai mari operatori...

Închide