Timişoara – Eindhoven cu Wizz Air, din 23 februarie 2016

1 122

2016 vine cu noi rute şi la Wizz Air. În decursul acestei zile, operatorul low-cost a încărcat ruta Timişoara – Eindhoven, urmând ca zborurile să fie operate începând cu 23 februarie 2016. Orarul zborurilor va fi următorul:

W6 3525: Timişoara (TSR) 11:45 – 13:05 Eindhoven (EIN) – în zilele de marţi, joi, sâmbătă – aeronave Airbus A320
W6 3526: Eindhoven (EIN) 13:35 – 16:45 Timişoara (TSR) – în zilele de marţi, joi, sâmbătă – aeronave Airbus A320

noul livery wizz air
noul livery wizz air

Tarifele pornesc de la 109 lei. Orarul este bun pentru cei interesaţi de city break-uri sau pentru călătorii de business.

Eindhoven este un oraș situat în provincia North Brabant, în sudul Olandei, foarte aproape de graniţele cu Belgia şi Germania. Oraşul găzduiește sediile centrale ale marilor companii Philips (fondată în 15 mai 1891), ASML și DAF. Eindhoven poate fi o atracţie turistică pentru cei ce doresc să viziteze muzeele Van Abbemuseum, DAF Museum, Museum Kempenland, Philips first Incandescent Lamp Factory of 1891 sau obiectivele turstice De Admirant, Evoluon, Hovenring şi multe altele.

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

1 comentariu

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
blue air
Sibiu – Torino, Constanţa – Torino, Bucureşti – Ibiza cu Blue Air

Blue Air, prima companie de smart flying din România, îşi extinde reţeaua operaţională, facilitând legături foarte bune între diferite destinaţii...

Închide