TIMISOARA AIRSHOW 2016, 21 mai 2016

TIMISOARA AIRSHOW 2016, 21 mai 2016

TIMIŞOARA AIRSHOW 2016, 21 mai 2016

Oferta Vila Camelia

A treia ediţie consecutivă a mitingului aerian TIMIŞOARA AIRSHOW 2016 este programată să se desfăşoare sâmbătă, 21 mai 2016, având ca rezervă data de 22 mai 2016, în funcţie de condiţiile meteo.

Timisoara Airshow 2015

Mitingul aerian organizat în acest an asigură o continuitate a spectacolelor aeriene pe Aeroportul Internaţional Timişoara. Ca o noutate, din lista formaţiilor de acrobaţii aviatice va face parte renumita formaţie Baltic Bees. De asemenea, vor fi prezente şi formaţii de acrobaţie, cu exerciţii aeriene remarcabile, prezente şi la evenimentele precedente, precum Iacării Acrobaţi. Din declaraţiile oficialilor, se portă negocieri şi cu alte formaţii de acrobaţie aeriană.

“Aprecierile pozitive pentru ediţiile trecute ale mitingului aerian ne-au motivat să realizăm de fiecare dată un eveniment mai spectaculos decât cel precedent. Publicul numeros şi entuziast prezent la fiecare spectacol aerian ne-a demonstrat că există interes pentru aviaţie, iar noi facem tot ce ne stă în putinţă pentru a ne ridica la aşteptările spectatorilor.”, a declarat directorul Aeroportului Internaţional Timişoara, Daniel Idolu.

Timisoara Airshow 2015

Cât mai curând posibil, vom anunţa programul mitingului aerian ce va cuprinde lista completă a formaţiilor ce vor desfăşura exerciţiile de acrobaţie aeriană în cadrul evenimentului, precum şi detaliile privind accesul şi parcarea autoturismelor.

Urmăriţi şi www.aerotim.ro pentru detalii!

Sharing is caring!

Daca vrei sa afli primul despre cele mai bune tarife la biletele de avion sau sa fii la zi cu noutatile din aviatie, aboneaza-te prin RSS si urmareste AirlinesTravel.ro pe Facebook si pe Twitter!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Citește articolul precedent:
blue-air-iasi
Un nou record de trafic la Aeroportul Iaşi: 47.290 de călători în luna februarie 2016

Continuăm seria articolelor pozitive despre aeroportul din Iaşi. Acesta a înregistrat, pentru a două lună consecutivă, un flux sporit de...

Închide