Taxiuri cu tarif de 1.40 lei/km la Aeroportul Henri Coandă

0 136

Compania Națională Aeroporturi București anunţă noile reglementări cu privire la taxiurile acceptate la Aeroportul Henri Coandă. Începând de miercuri, 15 iunie 2016, pasagerii care sosesc pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București vor avea la dispoziție taxiuri cu tarif de 1.40 lei/km, taxiuri autorizate fără comandă prealabilă. Acestea vor aștepta în stația taxi amplasată la ieșirea din terminal și vor prelua pasagerii în ordinea sosirii. Clienții, care vor dori să comande taxi de la o anume companie, vor avea la dispoziție în continuare terminalele touch screen pentru comenzi taxi.

————————————————————-
Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
————————————————————-

taxi-tarif-minim-1-40-lei-km

Autoturismele taxi autorizate care percep tarife mai mari de 1,40 lei/km, precum și taxiurile neautorizate de aeroport, vor fi disponibile în continuare la parter, în fața terminalului Sosiri. Fiecare dintre stațiile taxi – pentru taxi cu tarif de maximum 1,40 lei/km, pentru taxi la comandă și pentru celelalte taxiuri – vor fi clar semnalizate. În acest moment, sunt autorizate 1.400 de autoturisme taxi, iar procedura de autorizare se derulează rapid și gratuit.

Circuite exotice

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
Airbus-A330-200-Air-Serbia-YU-ARA
Airbus A330-200 Air Serbia pregătit de zborurile comerciale

Primul avion Airbus A330-200 (YU-ARA) Air Serbia a ajuns la Belgrad şi este pregătit de zbor. După recepţia oficială din...

Închide