TAROM la București: rute anulate, frecvențe modificate

TAROM a renunțat la zborurile București - Dubai și București - Geneva!

0 2.951

După ce v-am prezentat situația bazei TAROM la IAȘI, venim cu precizări și despre modificările făcute la baza de la București.

————————————————————-
Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
————————————————————-

TAROM la București

În sezonul de iarnă 2016/2017, TAROM a renunțat la câteva rute, printre care București – Dubai, București – Geneva și București – Amman!

Aruncând o privire în motorul de rezervări, constatăm că ruta București – Amman va fi reluată începând cu 29 martie 2017. Pentru început vor fi operate 3 zboruri săptămânale, în zilele de miercuri, vineri, duminică. Începând din iulie, numărul zborurilor București – Amman va crește la 4 pe săptămână, fiind introdus un zbor și în ziua de luni.

Circuite exotice

Din 26 martie 2017, va fi reluată și ruta București – Nisa, Franța. Primul zbor va fi operat pe 26 martie. Pentru început vor fi 2 zboruri săptămânale, urmând ca din iulie 2017 frecvența să crească la 3 zboruri săptămânale.

Despre Rutele București – Dubai și București – Geneva, informațiile nu sunt pozitive. În acest moment, cele 2 destinații nu mai sunt încărcate în sistemul de rezervări și nici din orarul de vară 2017 nu apar.

În schimb, Cristi a observat măriri de frecvențe pe rutele: București – Madrid (de la 7 la 11 zboruri săptămânale); București – Barcelona (de la 7 la 11 zboruri săptămânale); București – Tel Aviv (de la 9 la 10 zboruri săptămânale); București – Stockholm (de la 3 la 6 zboruri săptămânale).

Vom urmări evoluția TAROM în sezonul de vară 2017 și vom reveni cu detalii!

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
Airbus-A350-900-Air-Caraibes
Primul Airbus A350-900 Air Caraïbes se pregătește de zbor

Zilele acestea, Air Caraïbes a publicat imagini cu primul Airbus A350-900. Acesta face parte dintr-o comandă de 6 avioane din...

Închide