TAROM a operat primul zbor pe ruta Iasi - Munchen!

TAROM a operat primul zbor pe ruta Iasi - Munchen!

TAROM a operat primul zbor pe ruta Iaşi – Munchen!

Oferta Vila Camelia

Începând de astăzi, 25 octombrie 2015, ieşenii vor putea zbura direct spre Munchen, o destinaţie aşteptată cu interes în special de mediul de afaceri.

Ruta Iaşi-Munchen va fi onorată de TAROM, companie care deja operează zboruri de la Iaşi spre Roma, Londra, Bologna, Torino, Tel Aviv, dar şi cursa internă Iaşi-Bucureşti şi retur. Premiera de astăzi a fost marcată printr-un program care s-a desfăşurat în Terminalul T3, proaspăt inaugurat.

Primul care a luat cuvantul a fost Marius BODEA, preşedintele C.A. al Aeroportului Internaţional Iaşi. Despre importanţa introducerii zborului Iaşi-Munchen au vorbit, în cadrul aceleaşi conferinţe, Georgeta DINU, Director Economic al TAROM, Ioan NANI, Manager SC Antibiotice SA şi Vicepreşedinte al Camerei de Comerţ Iaşi, precum şi Alexander RUBEL, Directorul Centrului Cultural German Iaşi.

Iasi-Munchen-TAROM-25-octombrie-2015-2

Surpriza evenimentului a fost intervenţia prin conexiune online a domnului Alexander SCHROLL, Directorul de Dezvoltare al Aeroportului Munchen, care a vorbit despre eforturile realizării unei legături directe cu un aeroport de 5 stele şi care face posibile 230 de zboruri spre diverse destinaţii în lume.

Iasi-Munchen-TAROM-25-octombrie-2015-5

În paralel cu programul artistic şi conferinţa, pe noua pistă a avut loc „botezul” aeronavei, cu tunul de apă, moment surprins în fotografii.

Iasi-Munchen-TAROM-25-octombrie-2015-1

Ieşenii vor putea zbura direct spre Munchen de două ori pe saptamana, astfel:

Joi: IS ora 07:00 – sosire Munchen ora 08:25
Duminică: IS ora 14:40 – sosire Munchen ora 16:05

Joi: Munchen ora 09:10 – sosire IS ora 12:20
Duminică: Munchen ora 16:50 – sosire IS ora 20:00

Zborurile sunt operate cu aeronava Boeing 737-300 (YR-BGE), aceasta având o configuraţie în două clase şi 134 de locuri.

Sharing is caring!

Daca vrei sa afli primul despre cele mai bune tarife la biletele de avion sau sa fii la zi cu noutatile din aviatie, aboneaza-te prin RSS si urmareste AirlinesTravel.ro pe Facebook si pe Twitter!
Etichete:, ,
No Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Citește articolul precedent:
Boeing-767-300ER-Westjet
Westjet a recepţionat primul Boeing 767-300ER şi a operat primul zbor comercial

Westjet, al doila transportator aerian din Canada, a recepţionat prima aeronavă Boeing 767-300ER. Avionul a intrat în flota transportatorului canadian...

Închide